Miért nincs kedvem tanulni?
Figyelt kérdés
Ált. iskolába,és a gimi közepéig kitűnő tanuló voltam,és valami miatt elment az egész kedvem a tanulástól most a bgf turizmus szakára járok 1. éves vagyok,de abszolút nincs kedvem a tanuláshoz,mindig puskát írok,illetve ahhoz sincs kedvem,egyszerűen txt-be ráhúzom a telómra és többnyire ez tart életben most a vizsgaidőszakban is,mivel vehetném rá magam a tanulásra? Ennyire reménytelen lenne? nem fog az agyam ahogy leülök,nincs kedvem egyszerűen hozzá,szarok a tantárgyak,pedig maga a szak sok érdekes dolgokat foglal magában...2010. jún. 10. 12:22
11/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van!
2010. jún. 10. 14:01
12/14 anonim válasza:
Kemény lehet a BGF, ha vizsgánál használhattok telót:D Nálunk SZTE-n ilyen rádiós érzékelővel végigmennek, és akinél találnak, attól elveszik.
13/14 A kérdező kommentje:
Komolyan? úristen,jóhogy nem kutyákat meg őröket küldenek minden vizsgázó mellé
2010. jún. 11. 12:15
14/14 anonim válasza:
én gazd menedzsmentes hallgató vagyok és pf :)
középsuliba jól tanultam, bírtam seggelni, pörgött az agyam, de itt .... leblokkolok, semmi kedvem hozzá, a vállgazd sztem könnyű volt, de a mikro-makroval szívtam ... ittvan még a pénzügytan, de rohadtul nincs kedvem leülni és megtanulni a sok fogalmat, meg az egész könyvet :/ én sztem váltani fogok, ha el is végzem, jó szakember biztos nem leszek ebből ilyen mentalitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!