Miért nincs kedvem tanulni?
hát ha nem érdekel a dolog akkor sehogy...
Minden tantárgyban keress valami szépséget...
Tudom hogy nem könnyű, de meg lehet találni...
Én pl. világ életemben utáltam a matekot, de mikor érdekességekről volt szó, rádöbbentem hogy be lehet bizonyítani hogy 2+2=5!!!!!!!!!
Innentől kezdve egyre jobban érdekelt a dolog.
mert kikerültél a családi fészekből, és nincs most mögötted a szülői nyomás, azért nem tanulsz.
emellett szegény sem lehetsz, mert az ínség sem kényszerít tanulásra.
SZia. Én átérzem a helyzeted, ugyanez van nálam, szintén turizmus, csak épp nem a BGF-en. Nekem van még 3 tárgyma, mindegyik undorító seggelős, maga az anyagt szerintem pont sz@rt se ér, mert én úgy gondolom, az igazi szakmai fortélyokat, a vendéggel való bánásmódot ne könyvből kell/lehet megtanulni, innentől kezdve elég sok tárgynak nem látom az értelmét és így rettentő szenvedés nekem is. Még az ilyen számolós tárgyakkal elvagyok, mert azon lehet gondolkodni és józan paraszti ésszel megcsinálni egy részét, de az ilyentől hogy pénzügy meg vállalatgazdaságtan, a hajam is égnek áll. Hiába lesz közgazdász diplomám tu-ve szakon, nem egy hotel bérszámfejtője akarok én lenni...
Szóval értem mi a gáz nálad,, plusz itt a jóidő, sőt, a kánikula, a francnak van kedve görnyedezni a könyv fölött aztán még ebbe a melegbe elcaplatni a vizsgára. De ezeket túl kell élni valahogy. Ha puskázással, akkor puskázással. Nagy kalappal neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!