Semmi kedvem tanulni, pedig holnapután érettségi. Mit tegyek? Valami módszer?
Még van egy csomó amit nem tudok :(
És ma meg holnap nem ártana tanulni. de ma semmi kedvem..tegnap megtanultam 16 nyelvtan tételt és még a hatása alatt állok :D :D
Nincs valami módszer amivel gyorsan tudnék tanulni?:D ahj.:( :S :)
de. Menj ki a levegőre, fuss agy kicsit! Fél órát legalább. Aztán igyál meg 3 dl 100%-os narancslevet, húst, és csokit, de csak kevés húst.
Nem lehet folyamatosn tanulni, szánj egy órát a testedre! Be fog jönni, megtérül a kieseés.
Köszi.:):)
Öö... .. magyarhoz max a verselemzésekhez van a szöveggyüjtemény... ahj. még magyarból kb 5 van amit nem tudok :( Ugye nem azt fogom kihuzni?:D
Huu én arra még ráse néztem :(
ahj, azt nagyon nem tudom..
én Adynak örülnék, vagy Isten hozta őrnagy úr c. film elemzésének... esetleg József Attilának..
Nyugi, meg bírod még tanulni azt, vagy olvasgasd, hogy megragadjon valami. :D
Én most nézem Az aranyembert filmen, azt sem tudom, hogy miről szól. Egy novellát, megfilmesített sz@rságot sem akarok húzni, szurkoljatok! :D
Adjátok nekem Babits-ot, azt szívesen húznám! :D
Jöhet még Kosztolányi, Ady, Petőfi, Madách, Sütő, Móricz, Mikszáth, Arany... reménykedem... :D
Én szerdán leszek, ha minden igaz! :D
Töriből, bioszból semmit nem tudok. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!