Ki fognak rúgni? Én nagyon félek hogy mi lesz?
Figyelt kérdés
10.be járok szakmunkásba..Pincérnek tanulok. Kilencedikben jó volt jól is tanultam , a nyári gyakorlat is. De abból az étteremből el kellett jönni. Azóta nem találom a helyemet.. Szeptemberbe mondtam a szüleimnek hogy megutáltam.. Had menjek át gimibe. Az igazgató át is vett volna , de a szüleim nem engedték.Most ki akarnak rúgni a gyakorlati hiányzások miatt.. 17Leszek ebben a hónapban. Nem vagyok tanköteles. A szüleim engem hibáztatnak és Velem veszekednek.. A gyakorlati helyen sokszor hányok fogytam is már.. Nagyon utálom.. Mi lesz velem?2018. febr. 16. 09:59
21/25 A kérdező kommentje:
Véletlen elküldtem 2x mert siettem , és nem figyeltem. Hazudok persze , te olyan okos vagy. Igen sokat hánytam az ideg miatt , és úgy nem tudtam dolgozni. Elmentem orvoshoz de az igazolt hiányzás is beleszámít. 1x sem lógtam. Egybe van az igazolt és az igazolatlan ez mindegy. Megvan a 20%az a lényeg. Nincs igazolatlan. De túl haladtam a 20%on.
De itt olyan okos egy két ember.
2018. febr. 16. 15:11
22/25 A kérdező kommentje:
Mert azt hogy fogytam 4kilót 5 hónap alatt. Meg hogy hánytam az idegtől azt meg lehet játszani persze. Az ilyenek miért kommentelnek? Ezekre nem vagyok kíváncsi.
2018. febr. 16. 15:13
23/25 A kérdező kommentje:
Tudja osztály főnököm is. Igazgató helyettes , igazgató. Nyilván a szüleim is. Semmit nem lógtam és nem hazudtam.
2018. febr. 16. 15:14
24/25 anonim válasza:
Akkor a szüleid miért kiabálnak veled?? Kérdezd meg őket mi bajuk és írd meg mit válaszoltak.
Az igazgató és az osztályfönököd nem beszélt a szüleiddel? A szüleid sem mentek osztályfönökire? Nem értem, hogy ha mindenki tudta hogy mi a baj akkor miért nem ültetek le a szüleiddel és a osztályfönökkel megbeszélni?
25/25 A kérdező kommentje:
Én mondtam egész évben a szüleimnek.. De nem engedtek át. Azért veszekednek velem mert ha megbukok kirúgnak. Mikor meg mindom hogy év elején rám kellett volna hallgatni akkor meg azért hogy ne azt hajtogassam mikor már elmúlt.. Pedig én szeptembertől könyörögtem nekik. Egs csomószor nem aludtam éjszaka hogy másnao gyakorlat. Sírva mentem be ott sírtam egész nap..
2018. febr. 16. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!