Ki fognak rúgni? Én nagyon félek hogy mi lesz?
Nem vagyok tanköteles. A szüleim engem hibáztatnak és Velem veszekednek.. A gyakorlati helyen sokszor hányok fogytam is már.. Nagyon utálom.. Mi lesz velem?
Oké, mondanám, hogy nem vagy tanköteles, 1 hónapod van hogy keress munkát, adj le belőle x összeget, de hogy lásd a jófejségem csak 30ezret kérnék tőled. Vagy pedig megmondanám hogy embereld meg magad és tanulj mert AZ A DOLGOD. Miért kinek a hibája hogy te nem jársz be a saját gyakorlati órádra? Veled van baj nem a szüleiddel.
Mi lenne? Az amit tudtál amikor nem jártál suliba... Egyébként merre jártál akkor amikor nem iskolában/gyakorlati helyen voltál?
Most kereshetsz munkahelyet vagy elmész esti suliba,de az mellett is melozni kellene.
A szüleidnek kivel kellene veszekedni? Te nem jártál be! Esetleg valaki megzsarolt hogy ne menj be? Ez az egyetlen amikor nem (csak) a te hibád lenne.
A szüleiden múlik most minden...
Te tudod milyenek. Ha jo fejek megbocsájtják idővel, ha nem akkor megvárják hogy 18 leszel és kiraknak. Akkor pedig 2 lehetőséged lesz. Elmész dolgozni hogy egy szobát, ne adj isten egy egész albérletet fizetni tudj. Vagy feladod az életet és mész a híd alá vagy ahova akarsz. Akkor aztán nem lesz tv,internet meg telefon..
Fú rettenet idegesítő ez a helyzet. Tényleg írd már meg hol voltál mikor nem mentél be és mit csináltál???
Nem értem ezt az egészet...
Én a heyedben elvégezném a pincér szakmát, Svájcba is rengeteg helyre keresnek, és a szakképzett, jó referenciával rendelkező pincér nem 2500 de inkább 4-4500 frankot visz haza, sőt...
Mehetsz hajóra, ezernyi helyre, míg a sima gimivel kitörölheted a seggedet, mert vagy felvesznek egyetemre vagy nem. Ha nem, akkor meg tanulhatsz OKJ szakmát, ha papírt is akarsz valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!