Ki fognak rúgni? Én nagyon félek hogy mi lesz?
Neked annyi lett volna a dolgod, hogy az önállóan végzendő valószínűleg 150-200 órányi gyakorlathoz felkeresel pár szállodát vagy más vendéglátó helyet és elmondod mit akarsz. Helyette inkább ellógtad ki tudja hol az egészet, mert nehéz volt. Most is lapítasz, hogy merre is jártál gyakorlat helyett.
Melyik szülő repesne ettől? Utána a gimi lenne nehéz és tanulni nem akarnál, akkor meg azért lógnál.
Nyári gyakorlaton voltál ami jól ment, aztán el kellett jönni. Aztán írod, hogy beteg voltál és 1-2 napot nem kell menni. De közben szeptember volt már.
Tehát volt betegség miatt igazolt pár napod, amikor távolmaradtál a gyakorlattól. Emiatt ki sem rúghatnak. Akkor mégis honnan vették a kirúgást? Mert azt csak akkor szokták, ha valaki már annyit hiányzik igazolatlanul, hogy értékelhetetlen a féléve. Szóval hogy is van ez?
Nem elmebeteg,csak hazudik mert úgyse tudjuk csekkolni.
Nem a mi gondunk hogy lógott és cseszett másik helyet keresni,őt rúgják ki.Nyár óta FÉL éve volt keresni másik helyet a nyomorult 2 hétnyi gyakorlatra és nem volt képes.Most meg sír hogy kirúgják és se gimi se szakmunkás.
"Sokszor hánytam"
"Azt mondták ne menjek"
Istenem!!!
1. Orvosnál voltál? Igazolta hogy beteg voltál?
2. Ha betegen otthon feküdtél akkor a szüleid miért kiabálnának veled?? Hiszen ők tudták hogy beteg vagy nem???
3. Minden kis rosszul lét miatt nem kell otthon maradni. Én is szoktam hányni és lázas is szoktam lenni. De még úgy is megyek dolgozni mert menni kell.
4. Azt mondták ne menj... Ki?/kik? A szüleid?az orvos?azt osztály és gyakorlati társaid? Az osztályfönök?a gyakorlatvezető? Az igazgató? Mégis ki mondta neked hogy ne menj be? Jelezted az iskolában valakinek hogy miért nem mész?
5. Ha otthon voltál akkor mit csináltál? 100% hogy egésznap neteztél de annyi eszed már nem volt hogy új iskolát keress!!! Azt ne mond már hogy mindig hánysz és nem tudsz semmit csinálni...
6. Az osztályfönök nem jelezte/hivta a szüleidet hogy gond van veled mert nem jársz be? Az osztályfönöknek kötelező értesítőt küldenie! Mit csináltál a levelekkel amit az iskola küldött ki?
Még lenne 1000 kérdésem, de feleslegesnek érzem megkérdezni...
A szüleidnek is végig hazudtál és megjátszottad magad. Hogy mi lesz veled?
Hát drágám, ÉLETKÉPTELEN VAGY! Vagy változtatsz vagy keress magadnak egy hídat ahol el laksz! Mit is gondoltál? Azt hitted majd minden végzettség nélkül olyan munkát találsz ahol milliókat keresel? Álmodj királylány! :D
Ui.: A szüleid helyében kib*sználak a p*csába. Ki tudja mióta hazudsz nekik is. Hányinger és gyomorforgató amit műveltél. Büszke lehetsz magadra!!!
Én nem értem a szüleidet, meg néhány válaszolót sem...Mi a sz@&rnak tanulna olyat, amit utál, amit nem akar, ami nem érdekli? Hm??? A legnagyobb baromság a világon! Úgy utálom ezeket a "munkahelyet sem váltogathatsz csak úgy"," be kell menned majd dolgozni ott is, nem kívánságműsor" stb...Miért? Ha az embernek van lehetősége, hogy változtasson, akkor mégis mi a francért ne élne vele? Oké, rosszul döntött (vagy döntöttek helyette a szülei, ami esélyesebb...), rossz választás volt a pincér szakma, de most akkor emiatt szenvedjen? Nekem 14 évesen még fogalmam nem volt, hogy mit akarok tanulni, mivel akarok foglalkozni és szerintem a többség nem is tudja ezt eldönteni ennyi idősen, úgyhogy szerintem számonkérni sincsen értelme(ezért tartom jobb dolognak a gimnáziumot is, de mindegy). A kérdező még fiatal, előtte az élet és annyi lehetősége van, mint a pusztulat. Hülye lenni ottmaradni egy olyan iskolában, egy olyan szakmát tanulva, olyan gyakorlati helyen, amit utál.
Ha gimnáziumban akarsz tanulni, akkor menj gimnáziumba és érettségizz le. Ez a "egy sima gimnázium nem ér semmit" duma is, komolyan...ja, max. annak nem, aki kettesekkel végigbukdácsolja és lusta mint a föld, nem tanul egy betűt sem (bár egyébként egyes szakmákhoz is kell érettségi). Ugyanakkor, aki tanul, jó eredményekkel leérettségizik, és esetleg még nyelvvizsgá(ka)t is szerez, annak igenis sok lehetősége van. Ez a "vagy felvesznek egyetemre vagy nem" dolog is hülyeség...senkit sem a szép kék szemeiért vagy az aranyos mosolya miatt vesznek fel az egyetemekre, hanem azért mert jól teljesített a középiskolában és tanult, jó eredményei vannak.
Próbálj meg beszélni a szüleiddel, ha esetleg velük nem lehet, akkor az osztályfőnököddel, hátha ő jobban meg tudja őket győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!