Szerintetek így ki fognak rúgni?
Figyelt kérdés
Másfél éve dolgozom egy cégnél gyakornokként, most felajánlottak nekem egy főállást, amit elfogadtam. Ehhez viszont erkölcsit kell majd leadnom, ami sajnos problémás. Ezt a főnökömnek jóval az ajánlat előtt is jeleztem, szerinte nem lesz gond. Mire számíthatok?2018. jan. 12. 15:52
1/9 anonim válasza:
Ha erkölcs9 kell a munkakörödhöz, akkor igen, kérni fogják és ha nem viszed be, akkor szerintem elküldenek.
3/9 A kérdező kommentje:
2014-ben volt egy kis összetűzésem a törvénnyel, viszont csak 2016 közepé született ítélet. Ezért abban a zöld iratban amit kiállítanak nincs benne az hogy büntetlen előélet.
2018. jan. 12. 23:12
4/9 anonim válasza:
Ha tudnak a dologról és szerintük nem gond, akkor igényeld meg, te nem hazudtál.
5/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy miféle összetűzés volt.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 - a főnökömnek ezt is elmondtam részletesen
2018. jan. 13. 22:29
7/9 anonim válasza:
6: Oké, de ide is leírhatnád, hogy precíz megítélés alapján mondhassunk véleményt, vagy adhassunk tanácsot. Elvégre ez egy anonim oldal.
8/9 A kérdező kommentje:
7: információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás. 200e Ft volt az okozott kár. 1 év felfüggesztettet kaptam 2 év próbaidővel. Viszont az ítélet csak 2016 júniustól lett jogerős, szóval a próbaidő még tart.
2018. jan. 14. 12:36
9/9 A kérdező kommentje:
Leteltem a 3 hónap próbaidőm, nem rúgtak ki. Fel sem hozta senki soha a dolgot.
2018. ápr. 14. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!