El tudom kezdeni felsőoktatási tanulmányaimat rögtön két szakon? (Nappalinak Corvinus Pénzügy számvitel, estinek/levelezőnek Károli pszichológia)
Károlin a levelező fix. hétfői napokon van, a hiányzás pedig a gyakorlatok tekintetében elég rugalmatlan. Csak tudd, hogy ha a másik karon hétfőn is van órád, ami katalógusos, akkor már gond van.
Amúgy egyszerre kettőt kezdeni nem lehet, csak egymás után, mivel egy felvételi eljárásban csak egy helyre vehetnek fel.
Nincsen konkrét elképzelésem arról, hogy mi lesz majd a munkám. Szeretem a matekot, érdekel a tőzsde világa és egy ilyen diplomával el lehet helyezkedni (lehet nem a legjobb helyeken, de hajléktalan csak nem leszek). A pszichológia viszont az ami talán még jobban is érdekel mint a közgáz, de nem szeretnék egy bölcsész diplomával kezdeni. Tudom hogy nem lesz könnyű, de szeretem a kihívásokat. Terveim között szerepel egy mesteri diploma közgázban, de az még nagyon messze van.
Azzal a kommenttel viszont nem értek egyet, ami azt írta, hogy a két tudományág nincsen köszönőviszonyban sem. Igen is szoros kapcsolatban állnak, hiszen a társadalom hatással van a gazdaságra. Mivel emberek vesznek rész benne, nem árt, hogyha az ember tud arra számítani, hogy egyes gazdasági változásokra hogyan reagál a nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!