A Károlin pszicho mellett lehet nyelvet is felvenni?
Igen,vannak nyelvi kurzusok,de a japán éppenséggel nincs köztük.:/ Ellenben van olasz,kínai,észt,orosz,spanyol,portugál,francia,német,angol,finn és norvég.
Én szeretem az egyetemet,jó a hallgatói élet,mindig szerveznek programokat,családias a hangulat. Konkrét tapasztalatom nincs az Erasmus-szal,de ismerek jó néhány embert,akik kint vannak vagy készülnek külföldre,szóval szerintem elég jók az esélyek.:)
Ez változó. Minden félév elején van egy megbeszélés,hogy kinek mikor lenne jó az óra. Most pl.,ahogy néztem van olyan nyelv,ahol 2 napon is van másfél órás leosztásban,de olyan is,ami csak egy nap,de 2 és fél órás az óra.
Angolból és németből van alap/közép és felsőfokos csoport is,a többiből kezdő. Ezeknél két csoport is szokott lenni, az egyik valóban 0-ról indul, a másik pedig az előző félév folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!