Ez igaz? Magyar egyetem= 9 év itthon?
Sziasztok !
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ti hallottatok-e arról, hogy aki Magyarországon végzi az egyetemet annak 9 évig nem szabad külföldre menni dolgozni?
Kérlek válaszoljatok.
Jah, és ehhez a felvis hozzászólásodhoz:
"A hálapénzt el kellene törölni, úgy ahogy van. Én is hülyeségnek tartom, de ebben nem csak az orvosok hibásak, hanem a társadalom is."
Nincs kedvem böngészőt váltani csak azért, hogy tudjak oda írni, Chrome-mal nem enged, szóval:
Tudod honnan ered a hálapénz? Elmondom neked, a Kádár-rendszerből, amit olyan sokan visszasírnak. Ott kezdték, mert valahogy mégsem sikerült mindenkit egyenlő módon ellátni, annak ellenére, hogy ezt hirdették. Én sem az orvosokat hibáztatom, de az emberek találékonyak, ha az életükről van szó.
Tudom, hogy nem viccből találták ki. És sajnos sok orvos hozzáállása tényleg rossz. Úgy vannak vele, hogy ha nem kapnak, nem is foglalkoznak a beteggel.
De úgy gondolom, ha rendeznék a fizetéseket, akkor a hálapénznek sem lenne ekkora súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!