Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Angol tanár szeretnék lenni....

Angol tanár szeretnék lenni. Mit tegyek? Melyik iskolát keressem?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve. Azt hittem, hogy ahova decemberben beadtam a felvételimet pontot ad a felsőfokú diplomáért. De nem. Félreértés történt. A jelenlegi munkám attól függ, hogy szeptembertől elkezdek-e valamilyen sulit vagy sem. Szeretem a mostani helyemet és nem akarom elveszíteni. Kérem, segítsetek. "Paramétereim":

két tanári diploma (3 szak , 1997. 1998) két középfokú nyelvvizsga (orosz 1992, angol 2017)

2017. jún. 20. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet velem van a baj, de milyen az a felsőfokú diploma?

Fizetős nem jöhet szóba igaz? Mert arra még mehetnél a pótfelvin.

2017. jún. 20. 01:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Fizetős is lehet. Most nem fontos a pénz, csak szeptembertől el tudjam kezdeni az angol szakot. Nem tudom, melyik iskola "szokott" pótfelvételit hirdetni. Nem tudom, mit kell tennem még ahhoz, hogy valahol szükség legyen rám.
2017. jún. 20. 05:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Angol tanár? Ahhoz angolnak kellene lenned.
2017. jún. 20. 05:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Pl.

Esterházy Egyetem

2017. jún. 21. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Fősulit keresel?
2017. jún. 21. 10:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2017. jún. 27. 08:58
 7/7 anonim ***** válasza:
A felvi.hu-n megnézheted majd, mire hirdettek pótfelvit, illetve a tavalyiakat is. A bölcsész karok általában szoktak.
2017. júl. 2. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!