Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanári pályaalkalmasságin...

Tanári pályaalkalmasságin miért engedték át a dadogó pösze csajt?

Figyelt kérdés
Éppen ezeket kellene kiszűrni ott, nem? Nem sértésből, de neki se esne jól, ha a gyerekek rajta nevetnének egész órán, meg amúgy sem lehet úgy megérteni az anyagot, hogy a tanárod nem tud beszélni. Az előttem lévő csajt pedig nem találták alkalmasnak, pedig már két éve jár anglisztikára. Őt pedig miért nem?

2017. jún. 13. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ő volt az egyetlen akit átengedtek, nekem is volt pösze tanárom. Szerintem ezzel csak a csajnak tettek rosszat, mert ha kikerül, igen nehéz lesz helytállni.
2017. jún. 13. 20:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Én is ezt mondom, már ezt korán el kéne fojtani benne, ne végezzen el feleslegesen valamit, aminek utána lehet nem veszi hasznát. Nekem is volt pösze tanárom, csak fél évig szerencsére, semmi tekintélye nem volt, és 9.-esek voltunk, szóval mindenki nevetett rajta és kifigurázta szünetben vagy akár órán. Nem jó ez.

2017. jún. 13. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyrészről azért, amit úgy hívunk, diszkrimináció, másrészről azért, mert mind a pöszeség, mind a dadogás kezelhető (pszichológusnál, logopédusnál).

Azért pedig, mert valaki már 2 éve jár anglisztikára, nem bizonyítja, hogy jó tanárnak is. Valószínűleg olyan dolgokat mondott, amelyek nem voltak jó válaszok, vagy egyszerűen a viselkedésével voltak problémák.

2017. jún. 13. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!