Ha fősulin az óraadó tanár nem válaszol az e-mailemre akkor gond lenne ha felhívnám a munkahelyén vagy keressem fel személyessen?
Figyelt kérdés
A mostani vizsgaidőszakban nem voltam az adott tárgyból vizsgázni, és így az UV időpontot sem tudtam felvenni (nem teljesültek ehhez a követelmények = rossz jegy), és most CV-s tárgyként sem tudom ezt a tárgyat felvenni mert mint elmondták a tanulmányi osztályon ahhoz aláírás kellene. A mostani félév során ebből a tárgyból írtam egy zh-t ami jól sikerült, de ebből a tanár csak azt akarta kiszűrni hogy kire kell a vizsgákon odafigyelnie. Akik voltak vizsgázni azok a vizsga után a jeggyel egybekötve kapták meg az aláírást. Így egy kicsit úgy érzem hogy ez az egész padhelyzet: aláírás kellene ahhoz hogy tudjak menni CV-re. De most akkor mit tegyek hívjam fel a tanárt vagy keressem fel személyesen ugyancsak a munkahelyén?2012. jan. 31. 09:22
1/3 anonim válasza:
Ja, menj be és keresd meg személyesen. Ha nincs benn, menj be a tanulmányi osztályra és mondd el panaszod ott!
2/3 anonim válasza:
Kérdezd meg a tanszéken, hogy milyen elérhetőséget hagyott meg, hol szabad keresni. (Találkoztam már olyannal, aki nem hagyott meg SEMMIT az egyetemen, majd felháborodott, amikor megkerestük ahol volt... pedig muszáj volt... vannak hülyék...)
3/3 anonim válasza:
Mondjuk a munkahelyén én így direktbe nem keresném, szerintem elég otromba dolog. Viszont az jó ötlet, hogy a tanszéken kérdezd meg, hogy a e-mail-es elérhetőségén tudnak -e valamit adni (esetleg másik mail cím, amit használ is).
Ha ott sem tudnak mondani, akkor keresném a munkahelyén, de semmiképpen sem személyesen, inkább telefonon.
Ja, és nem padhelyzet, hanem patthelyzet, tudod, mint a sakkban: nem dől el a küzdelem egyik fél javára sem; nincs továbblépési lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!