Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha a tanár etr-ben...

Mit jelent, ha a tanár etr-ben azt írta be a kurzushoz, hogy nem értékelhető?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem voltál bent elég órán, vagy nem csináltál meg egy zh-t, esetleg vizsgán nem jelentél meg. Gyakorlatilag bukást jelent.
2012. jan. 26. 13:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó azt tudom, mert vártam a következményt, de ezért kell fizetni?
2012. jan. 26. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mi van az egyetem szabályzatában erről. De nagy átlagban a bukott kreditekért pénzt kell fizetni. Azt hiszem 1500 Ft/kredit. Azaz egy két kredites tárgynál 3000,hat kreditesnél meg 9000 Ft. De ez egyetem függő.

Hol tanulsz?

2012. jan. 27. 09:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Szegeden, de néztem az etr-ben, meg interneten, meg a Vademecumban is és sehol nem írja, hogy ez fizetős lenne. Akkor valószínűleg nem az. Ugye?
2012. jan. 27. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy csak a tárgy újrafelvétele kerül pénzbe,vagy egyáltalán nem büntetik a bukott krediteket.
2012. jan. 28. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!