Mit lehet csinálni egy ilyen tanárral? Hogy viselkedjünk, hogy normális legyen?
9.es vagyok, emelet matekos iskolába járok, mat. specre. 6 matekom van 1 héten, 3 geometria és 3 algebra. 8. év elején kaptunk új algebratanárt, egy 50-es, duci férfit, az iskola igazgatóhelyettesét. Már az első héten megutáltuk, nagyon rossz természete van és Tanárként nem rossz, leadja az anyagot, de egész órán durva, sértő poénokat süt el, ha valaki nem tud valamit, elkezdi szidni az illetőt. Ilyeneken "viccelődik"/piszkálódik mint pl. a pólód mintája, a barátnőd, a sport amit űzöl, milyen helyen látott a városban stb. Még olyan is volt hogy valakit lemelegezett, mert azt hitte ez vicces. Mindenki fél tőle, meg se szólalunk órán, mégis mindig talál valami témát magának. Olyan is volt hogy 3 hét után osztott ki egy dogát, és amikor szóltunk, hogy a házirendben az van, hogy 2 hét után nem írhatja be a jegyet, azt mondta, hogy itt ő a főnök, meg hogy ő csinálta a házirendet és hogy ha akar úgyis tud 1-est adni.
Mi már szóltunk az of.nek, de azt mondta nem lehet mit csinálni, ilyen a természete. Azt mondta, ha behívjuk a szüleinket, csak rontunk a helyzeten.
Mit lehetne csinálni, hogy normális legyen velünk? Így szenvedés minden óra... Lécci segítsetek.
ÁHÁ!!!
Én is ilyen helyzetbe voltam fél évig, 9. osztályban.
Sőt nekem ennél is keményebb matek tanárom volt...
Nem is nagyon ragozom tovább, de végül akármennyire is "utáltuk" sajnálom hogy meghalt:/ Nálunk az osztály behívta a szülők nagy részét, mert szép osztályunk félévkor 24ből, 18 bukásra állt:DDD Utána leváltották.
Még az is a problémához tartozik, hogy márciusban egy cserediák-projekt keretében Olaszországba megyünk, és ez a tanár is jön velünk. Addigra valami jobb kapcsolatot kéne kialakítani vele, nem akarom hogy elrontsa azt a szép hetet. Hogy lehetne jobb viszonyt kialakítani vele?
Vagy lehet hogy csak az iskolában ilyen a diákokkal, és az életben normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!