Megteheti a tanár?

Figyelt kérdés
Múlthéten beteg voltam és a héten osztályozás volt és mivel beteg voltam nem írtam meg egy dolgozatot ezért csak 3 jegyem volt négy helyett de ezek is :4,4,5 . Szóval erre akart megbuktatni a tanár a többiekkel üzent hogy bukok, még jó hogy visszamentem és megírtam a dogát. SZóval megteheti hogy ha nincs meg a megfelelő létszámú jegyem akkor megbuktathat? Akkor is ha jók a jegyeim? Egyébként tényleg beteg voltam tehát nem ellógtam a sulit . Megaztán eleltromos naplónk van és azt se tudtam hány jegyem van .
2012. jan. 15. 19:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

1. Szakközépben engem is megb***ott a tanárnő mert kevés jegyem volt. Megteheti.

2. Mi az az "elektromos napló"?

Illetéktelen hozzányúl és megrázza? :)

2012. jan. 15. 20:19
 2/16 A kérdező kommentje:
Az hogy 3 jegyem van és hogy ez :4,4,5 akkor derült ki mikor megkérdeztem hogy még is miért akar megbuktatni?Meg egyáltalán az is milyen hogy mikor mondtam hogy beteg voltam ezért nem voltam akkor is "Jól van xy -kám nem kell hazudni.1Nem hazudtam mert igazolásom is van róla és amint nem hitt rögtön megkerestem és oda is adtam 2.Nem osztályozáskor kellene tákokoztatni hogy csak 3 jegyed van és hogy mik ezek a jegyek.Mellesleg ezt az egy órát hagytam ki szóval a többi órán ott voltam.
2012. jan. 15. 20:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Mire fel teheti ezt meg ?Egy dolgozatot hagytam ki.
2012. jan. 15. 20:27
 4/16 A kérdező kommentje:
Nézz utána az elektromos naplónak.
2012. jan. 15. 20:29
 5/16 anonim ***** válasza:

1. Szinte minden tantárgyból legalább 3 jegyednek kell lennie ahhoz, hogy osztályozható legyél (idegen nyelvekből 6) és semmiképpen sem 4.

2. Nem buktathat meg. Nálunk az egyik fiúnak csak 2 jegye van földrajzból és a félévijébe egy vízszintes vonal lesz beírva és NEM egyes.

3. Mellékesen megjegyzem: Nem elektromos naplónak, hanem elektronikus naplónak hívják. Nekünk is olyan van.

2012. jan. 15. 20:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. Félévkor egyébként sem tudna megbuktatni, mert nincs bukás, csak év végén.
2012. jan. 15. 21:13
 7/16 anonim ***** válasza:
nálunk az ilyenek osztályzót írnak
2012. jan. 15. 21:25
 8/16 anonim ***** válasza:
(félév anyagából:D)
2012. jan. 15. 21:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem is értem hogy akar ilyen jegyekre megbuktatni páne hogy ő egyáltalán nem adott tájékoztatást a jegyekről.Na mind 1 köszönöm a válaszokat és igen elektronikus bocs az elírásért.
2012. jan. 15. 22:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Bukás esetén 5000 -et kell perkálni hogy vizsgázhassak .Már csak azért is mert már szakmát tanulok (2 éves a képzés és már végzős vagyok ).
2012. jan. 15. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!