Egyetem, és terhesség, gyes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
4. éves orvostan hallgató vagyok. Önköltségesen végzem az egyetemet. Nem régen estem teherbe. Az a kérdésem lenne, hogy kell-e így tandíjat fizetnem hogy terhes vagyok, illetve ha megérkezik a pici, vagy sem?
Válaszotokat előre is köszii!
2017. jún. 9. 19:15
1/5 anonim válasza:
persze hogy kell. Maximum mérséklést kérhetsz de még ezt se biztos hogy megadják.
3/5 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz (miért lenne?).
4/5 anonim válasza:
A kérdés nem hülyeség, mert néhány éve volt olyan szabály, hogy GYES alatt költségmentesen lehetett egyetemre járni - azt nem tudom, most van-e még ilyen szabály.
Én azt nem értem, miért nem a dékáni hivatalban kérdezed meg?
5/5 anonim válasza:
Már régen nincs ilyen, annyi van hogy ha államin van akkor kapsz pár tíz ezer rendkívüli támogatást meg automatikusan a legmagasabb szoctámot. De költségeseknek nincs semmi kedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!