Mit tegyek? Terhes lettem.
Sziasztok!
Terhes lettem,védekeztünk a barátommal de elfelejtettem tablettát bevenni és hát..
Az o szulei meg nem tudjak ,de az enyeim mar igen.
Apa ki volt akadva,de annyira nem erdekli,elhordott mindenfele k**vanak,pedig mondtam neki hogy nem direktbe volt.
Anya is ki volt akadva termeszetesen,de azt mondta hogy ne vetessem el a babát inkább elmegy gyesre,csak folytassam az iskolat.
17/l
Persze hogy vedekeztetek kis aranyos.
Szanalmas. Megerdemled. Majd a szuleid (anyad)felneveli helyetted. Mert hogy neked gozod sincs(ahogy eszed se sok) hogy mit kell csinalni egy csecsemovel az tuti. Ja,es a terhesseg sem egy leanyalom am. Majd megtudod,illetve megtapasztalod.
Apadnak igaza van.
En meg egyebkent ugy elvittelek volna abortuszra mint a 21.
Én a helyedben elvetetném,és továbbtanulnék.
Ha most szülsz egy életre elcseszed az életed.
Szia! hogy mit tegyél? adj hálát az Istennek, hogy ilyen rendes szüleid vannak, akik felajánották a segítségüket a bajban.
Persze korai 17 évesen a gyerekvállalás, de segítséggel menni fog. és a tanulásról sem kell lemondanod, én baba mellett csinálom az egyetemet.
Anyukád melletted áll és ez nagyon jó dolog, nyilván apukád is megfog békélni a gondolattal hogy unokája lesz... nektek meg gratulálok és sok sikert a kicsihez! :)
Egyebként nekem több rokonom is van aki 18-20-évesen szültek, egyáltalán nem kell feladni az életed csak azért mert születik egy kisbabád max 1-2 évvel csúsznak adolgok de azthiszem egy csillógó szempár miatt bőven megéri.
Szóval ne félj sulit ugyan úgy betudod fejezni és mindent elfogsz érni amit elterveztél.. Azaz semmiben sem fog befolyásolni a kis manó.
Szia, kedves kérdező!
19-éves vagyok április 26-ra vagyok kiírva(azaz még 3-nap), kisfiút várok.
Csak bíztatni tudlak, nincs is szebb dolog az anyaságnál!
Nekem is segít anyukám, még szabadságot is vett ki hogy tudjon majd segíteni az első pár hétben a kicsivel mire mindent megtanulok én is.
Ez a normális a szülő segit a gyerekének/unokájának.
Régen is így volt és mindig is így lesz, te is segíteni fogod a gyermeked ha 30-évesen szül akkor is... Szóval emiatt ne érzed rosszul magad!
Ne hallgas a rosszindulatú emberekre.
Szóval gratulálok a kicsihez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!