Mit tegyek? Terhes lettem.
Sziasztok!
Terhes lettem,védekeztünk a barátommal de elfelejtettem tablettát bevenni és hát..
Az o szulei meg nem tudjak ,de az enyeim mar igen.
Apa ki volt akadva,de annyira nem erdekli,elhordott mindenfele k**vanak,pedig mondtam neki hogy nem direktbe volt.
Anya is ki volt akadva termeszetesen,de azt mondta hogy ne vetessem el a babát inkább elmegy gyesre,csak folytassam az iskolat.
17/l
Szia!
A lehető legjobb döntést hoztad.
Majd apukád is megnyugszik idővel, csak adj neki időt. Biztos vagyok benne, hogyha meglátja az unokáját, el fog olvadni a gyönyörűségtől. Ez így szokott lenni.
A sulit meg simán befejezheted akár nappalin, akár levelezőn, a baba miatt nem csúszol egyáltalán, több barátnőm is van, aki így, baba mellett fejezte be a sulit.
Szóval kitartás!
Minden jót a babához!
Ha anyukád, a barátod, és az ö szülei is támogatnak, akkor hajrá, hidd el, minden rendben lesz a babával!
Akkor ha jól értem, életed szerelmének szülsz.
Abortusz után a kapcsolatok 95 százaléka szétmegy, és a többi kapcsolat másokkal is, mert olyan sebet szerzel, amiről senki nem beszél.
Szóval mindenképpen szüld meg a picit. A legnagyobb örömöd lesz az életben.
" a baba kb 1 na de max 2 éves koráig igényli a peluscserét, esetleges éjszakai kelést, vagy az odafigyelést, amikor jön a foga. "
Te sem láttál még közelről gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!