Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lettem de egyáltalán...

Terhes lettem de egyáltalán nem örülök ennek most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Óvszerrel védekeztünk mindig. Nem vagyok fiatal, az anyagi helyzetünk is jó. De én sohasem vágytam gyerekre,a szüleimnek pszichés betegsége volt. Nagyon nehéz életem volt. Úgy gondolom hogy nem lennék jó szülő. Nincs türelmem,sokat vagyok ideges mert már gyerekként sok minden rosszat átéltem. A párom meg örül a terhességnek. Én meg ki vagyok készülve ettől persze igyekszem előtte titkolni.Félek hogy rossz anya leszek.
2017. febr. 18. 11:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
56%
Nézd, ha nem akarsz gyereket, ne szüld meg.
2017. febr. 18. 11:15
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

Lesz aki azt mondja szuld meg es ugyis jon az anyai oszton.

Lesz aki azt mondja szuld meg es add orokbe.

Lesz aki azt mondja akkor ne szulj.

En azt tanacsolom ezt beszeld meg a paroddal, ne netes idegenekkel mert csak ti tudjatok mi lesz jo dontes! Nem vagy mar fiatal azt mondod, ergo nem kell hogy idegen ki tudja kicsodak szavazzak meg az eleted alakulasat.

2017. febr. 18. 11:22
 3/20 A kérdező kommentje:
Örökbe semmiképpen sem adnám. Nem mások vélemények alapján döntök.
2017. febr. 18. 11:24
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

Két lehetőséged van. Megtartod, vagy elveteted.

Sok olyan ismerősöm van, aki sajnos sok rosszat megélt gyerekként, és mégis szült, és pont emiatt lett példás anyuka, mert ő nem akarja, hogy az ő gyermeke is ugyanazt élje át, amit ő anno.

Szerintem mindettől eltekintve, lehetsz jó anyuka mert jelen pillanatban nem örülsz neki. Ezt mindenképp beszéld át a pároddal hisz ő a gyermek apja.

Közösen döntsetek!

Mi sem terveztük a babát, én is megijedtem, viszont az eszembe sem jutott, hogy mégsem akarom.

Hidd el, nem hiába mondja minden anyuka, hogy nincs annál szebb pillanat amikor a kezedben foghatod! Mikor először rád mosolyog, és a többi.

2017. febr. 18. 11:27
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem mások véleménye alapján döntesz mi a szarért kérdezed meg hogy "most mit tegyek"??
2017. febr. 18. 11:54
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Az 5-ös mond valamit...

Mi nem tudhatjuk, hogy érzel, sem azt nem tudjuk megmondani mit tegyél. Ha azt mondjuk vetesd el? Akkor elveteted? Ha azt mondjuk tartsd meg, akkor megtartod? Még azt sem tudjuk mi mit tennénk, mert nem vagyunk a helyzetedben.

2017. febr. 18. 13:44
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Az én anyukámnak is nehéz élete volt, mégis példás szülő lett belőle, mert tudta mik azok, amiket ő nem akar megtenni velem. Neked kell tudnod, de én képtelen lennék elvetetni, azt meg bele kell számítanod, hogy ha a párod akarja a gyereket és te elveteted, jó eséllyel ott fog hagyni. Már a kapcsolatotok elején mondtad neki hogy nem akarsz gyereket?
2017. febr. 18. 14:44
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

Jó szülő leszel, ne aggódj! ahogy megszületik a baba, napról napra jobban és jobban fogsz kötődni hozzá és jobban fogod szeretni.

az normális, hogy most meg vagy ijedve, de ez elmúlik!

Van egy barátnőm, ő sem szeretett volna gyereket, most van egy 3 éves lánya, és mindennél jobban szereti. ez jön magától :)

2017. febr. 18. 18:43
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
A magunkfajtából lesz a legjob szülő.
2017. febr. 18. 18:46
 10/20 anonim ***** válasza:
62%
Örülsz vagy nem te már anya vagy. Ha megszülöd rád mosolyog és azt mondja Anyukám! Mindennél nagyobb örömet símogatja a szívedet-lelekedet. Idős korodban lesz aki rádnézzen . Ha a abortálod úgy járhatsz ,mint az ismerősőm akit az abortusz után elhagyott a párja is. Most 63 évesen itt siránkozik egyedül ,hogy az egyetlent aki lenne neki megölte,senkije sincs. Ő tényleg lelkibeteg. Nem kívánom,hogy ez legyen veletek
2017. febr. 18. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!