Terhes lettem de egyáltalán nem örülök ennek most mit tegyek?
Lesz aki azt mondja szuld meg es ugyis jon az anyai oszton.
Lesz aki azt mondja szuld meg es add orokbe.
Lesz aki azt mondja akkor ne szulj.
En azt tanacsolom ezt beszeld meg a paroddal, ne netes idegenekkel mert csak ti tudjatok mi lesz jo dontes! Nem vagy mar fiatal azt mondod, ergo nem kell hogy idegen ki tudja kicsodak szavazzak meg az eleted alakulasat.
Két lehetőséged van. Megtartod, vagy elveteted.
Sok olyan ismerősöm van, aki sajnos sok rosszat megélt gyerekként, és mégis szült, és pont emiatt lett példás anyuka, mert ő nem akarja, hogy az ő gyermeke is ugyanazt élje át, amit ő anno.
Szerintem mindettől eltekintve, lehetsz jó anyuka mert jelen pillanatban nem örülsz neki. Ezt mindenképp beszéld át a pároddal hisz ő a gyermek apja.
Közösen döntsetek!
Mi sem terveztük a babát, én is megijedtem, viszont az eszembe sem jutott, hogy mégsem akarom.
Hidd el, nem hiába mondja minden anyuka, hogy nincs annál szebb pillanat amikor a kezedben foghatod! Mikor először rád mosolyog, és a többi.
Az 5-ös mond valamit...
Mi nem tudhatjuk, hogy érzel, sem azt nem tudjuk megmondani mit tegyél. Ha azt mondjuk vetesd el? Akkor elveteted? Ha azt mondjuk tartsd meg, akkor megtartod? Még azt sem tudjuk mi mit tennénk, mert nem vagyunk a helyzetedben.
Jó szülő leszel, ne aggódj! ahogy megszületik a baba, napról napra jobban és jobban fogsz kötődni hozzá és jobban fogod szeretni.
az normális, hogy most meg vagy ijedve, de ez elmúlik!
Van egy barátnőm, ő sem szeretett volna gyereket, most van egy 3 éves lánya, és mindennél jobban szereti. ez jön magától :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!