Ma hajnalban csináltam tesztet és pozitív lett. Nem terveztük a babát, de én örülök neki. Hogy mondjam meg a páromnak, hogy terhes vagyok? Valami különleges módon szeretném neki elmondani.
Aki nem akar... persze akkor minek csinál...
Közöld vele egyszerûen add oda neki a tesztet
Az attól függ, ő hogy áll a baba kérdéshez. Ha nem tuti biztos, hogy repdesni fog örömében, akkor ne keríts neki túl nagy feneket.
Mi terveztük a babát, és mikor nekem pozi lett a tesztem, este egy kicsit ünnepibb vacsorával vártam, és vettem egy micimackós tányérkészletet, és az volt a harmadik teríték az asztalon.
Válogass!:
Én ezt nézegettem mikor el kellett mondani, szerintem van egy pár nagyon jó!
Gratulálok!!!! :-) Szép babavárást!!!!
Mi 1evig hiaba probalkoztunk, abba hagytuk a baba projektet es kb meg abban a honapban osszeis jott. Pedig mar mi se terveztuk.
A vizsgalat utan felhivtam...es percekig megse tudott szolalni.
Banom, hogy ezt a fontos hirt csak igy telefononmondtam meg neki...azota se tudom, hogy megijedt e vagy csak nem merte elhinni :-)
Ezt a fajta kozlesi modot nem ajanlom :-))
Szoval mindenkepp szemelyesen kozold vele...a nagy meglepis bejelenteseket meg majd a csaladnak tartogassatok :-)
Jo baba varast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!