Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Terhes lettem.

Mit tegyek? Terhes lettem.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Terhes lettem,védekeztünk a barátommal de elfelejtettem tablettát bevenni és hát..

Az o szulei meg nem tudjak ,de az enyeim mar igen.

Apa ki volt akadva,de annyira nem erdekli,elhordott mindenfele k**vanak,pedig mondtam neki hogy nem direktbe volt.

Anya is ki volt akadva termeszetesen,de azt mondta hogy ne vetessem el a babát inkább elmegy gyesre,csak folytassam az iskolat.

17/l

2017. ápr. 22. 21:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Én mindenképpen megtartanám, pedig a párom nem állna mellettem, sőt nem is igazán lenne tamaszom. Ha az ember szeretkezik, akkor megvan az esélye, hogy állapotos lesz. Ezzel mindig számolni kell és bárkivel megeshet. Én mindenképpen megtartanám és örülj, hogy anyukád veletek van. :) Nem véletlenül mondta, hogy segít, mert Ő nem akarná elvenni egy kis ember életét.
2017. ápr. 23. 13:03
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
Minden kezdet nehéz, de anyukád segít nincs okod elvetetni a babádat! Minden rendben lesz, szurkolok nektek 😊
2017. ápr. 23. 13:07
 13/27 anonim ***** válasza:
79%
Tartsd meg, szuper anyukád van!!!
2017. ápr. 23. 13:44
 14/27 anonim válasza:
Az én anyám is 17 volt mikor engem szült. :) 4 éve igéri hogy meglátogat :) (szétmentek a szüleim) (van 3 féltesóm :D)
2017. ápr. 23. 14:59
 15/27 anonim ***** válasza:
19%
Hat,hogy a "parod" az biztos hogy nem fog veled maradni az holtziher. Konyveld el magad egyedulallo "anyakent"ha megtartod. Ja,persze ott az anyukad,aki helyeben.en.melysegesen szegyellnem magam hogy ilyen gyerekem van,es hogy erre "tanitottam". Persze,o segiteni fog,legalabbis azt irtad,szoval szulsz majd magatoknak egy kistesot.
2017. ápr. 23. 15:52
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Meg nem tudom mi legyen,erettségi melle kapok szakmat ugy hogy ha megtartom a babat akkor tudnek utana dolgozni (persze ha van állás).

De eredetileg jogot szeretnék majd tanulni és hat az igen csak sok idő mire befejezem,

es nem tudnek elkepzelni egy kisgyereket magam mellett.

De tenyleg köszi mindenkinek,azoknak is akik irtak privatba!:)

2017. ápr. 23. 19:43
 17/27 A kérdező kommentje:

Es hogy tisztazzam ezt is mielott meg tobb ilyen valasz jonne mint az utolso...nem vagyok tinir**i hogy mindenkivel osszefekudjek.

A baratommal mar 2 eve egyutt vagyunk es elotte meg nem voltam massal.

Illetve ha megszulnem a babat o is es a szulei is tamogatnanak.

2017. ápr. 23. 19:48
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, ne törődj az ilyen ítélkező barmokkal, 17 vagy, nem 14-15, teljesen normális, ha nemi életet élsz, csak annak így vagy úgy, de az az apropója, hogy baba lehet belőle, hisz nincs 100%-os védekezési módszer.

Én azt tudom neked tanácsolni, hogy tartsd meg a babát, ugyanis mint ahogy írod, van, aki támogasson, és a kapcsolatod is erős, ha már 2 éve együtt vagytok.

és nem kell a jogi karról sem lemondanod. én egyetemistaként babázom, segítséggel abszolút megoldható.

Sok sikert az életben és Boldog babavárást és babázást :)

2017. ápr. 23. 20:07
 19/27 anonim ***** válasza:
40%

Ne hallgass a 19-esre,egy forinttal se fog segiteni a gyereknevelesbe. Es anyadra meg nem szabad tamaszkodnod egesz eletedben,hiszen magadnak szulod nem anyadnak. Foleg ha jogot akarsz majd tanulni,gyerek mellett keptelenseg,hisz nem akaszthatod mindig anyad nyakaba. Ott ejszakazni kell,sirni fog majd,folebred hajnalokban,hogy ehes,faj a hasa,hasmenes,peluscsere hajnal 4kor jon a foga stb. Es bizony nem keltheted fol szegeny anyadat hogy."anyu figyu mar legyszi menj a gyerekhez mert folkelt es uvolt"csak mert neked pihenni kell,mert holnap suli,tanulas,sok tanulnivalo,lecke ,rengeteh jogok,amik mindig valtoznak,es neked kovetned kell stb. Persze ha birni fogod gyerek mellett akkor csak nyugodtan,ugy ki leszel purcanva hogy csak na. En tudom,lattam hugomat szenvedni,pedig nekunk ott volt anyunk,en meg mondtam neki hogy ne merje folyton a beteg anyankat zaklatni. En nem tudtam segiteni,mert szinten egyetemista voltam(vagyok is,utolso ev) es rengeteget kellett/kell tanulnom. Utolso "eros a kapcsolatod is,mert 2ev"?? Tyuhhaa,a hugom kis "parja" 4ev utan lecelt le,es hagyta a hugomat a sz.arba egy gyerekkel.

En 3ev utan hagytam el a "kedves exparom"miutan rajottem hogy egy nagy idiota. Szerencsere en nem lettem terhes tole. Anyamek meg 22ev utan valtak el. Ugyhogy ne gyere itt az "eros kapcsolat dumaval"mert 2ev az semmi. Egy szules nem konnyu,maga a terhesseg sem,szules utan megvaltozik a test,szexualitas stb. Na meg a "nagy felelosseg"ritka aki ennyi idosen keszen all erre. Az ilyen kaocsolatok 70%-a veget er.

Bocs h hosszu lett kerdezo,de a te erdeked. Gondolkodj...

2017. ápr. 23. 22:09
 20/27 anonim ***** válasza:
35%

utolsó válaszára reagálva:

nem kell egész életedben anyádra támaszkodnod, csak az első néhány évben, úgyhogy nem kell a dráma

és ez a "nem fogsz tudni gyerek mellett tanulni" cucc is olyan marhaság. a baba kb 1 na de max 2 éves koráig igényli a peluscserét, esetleges éjszakai kelést, vagy az odafigyelést, amikor jön a foga.

kérdező, ha anyud azr mondja, elmegy gyesre, akkor te befejezed a sulit, és míg sor kerül az egyetemre, a gyerkőcöd már bölcsis, majd pedig ovis lesz. simán tanulhatsz mellette :)

2017. ápr. 23. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!