Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 26-27 évesen elkezdeni az...

26-27 évesen elkezdeni az orvosit?

Figyelt kérdés

Elég súlyos betegségen vagyok túl, és családi gondjaim is voltak, amik nem kevés évet vettek el az életemből sajnos.

Mennyire halott ügy? Szülők támogatnának anyagilag.

2017. márc. 31. 14:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne késő? Én ápolóira járok, de mindig orvos akartam lenni. Ezt a szakot is 22 évesen kezdtem el (5 éves középsuliba jártam, 19 évesen érettségiztem, utána 3 éves OKJ-t csináltam), így mire végzek, 26 leszek, kivéve, ha nem csinálok MSc-t is, akkor 28. Ismerek egy csajt, aki az ápolói után kezdte el az orvosit 25 évesen. Én is gondolkozom rajta, hogy akár meg is próbálhatnám. Nem tudom, miért gondolják sokan azt, hogy 30 éves kor után nincs élet.
2017. máj. 7. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!