26-27 évesen elkezdeni az orvosit?
Elég súlyos betegségen vagyok túl, és családi gondjaim is voltak, amik nem kevés évet vettek el az életemből sajnos.
Mennyire halott ügy? Szülők támogatnának anyagilag.
Egy nagy példakép adjon erőt nektek Kérdező és 1-es!
"1905–ben, 30 évesen orvosi tanulmányokat kezdett Lüttichben (Liège) a párizsi evangélikus misszió önkéntes orvosokat kereső felhívására. A kormány külön engedélyével tudta ezt csak megtenni, mert már a strassburgi egyetem docense volt. 1912-ben avatták orvossá".
Meg lehet oldani, de nehéz lesz.Nagyon sok, és nagyon nehéz az anyag, és sajnos nem olyan mint pl jogon, hogy kb be se kell járni, csak a kiadott anyagot beseggelni azt csókolom.De ha elég ambiciózus vagy, akkor sikerülhet!
Megfelelő érettségik megvannak, vagy azt is le kéne tenned?
Csakis te tudod megmondani, hogy neked késő-e. Nekem van negyedéven 34 éves osztálytársam, alsóbb évfolyamon is van olyan, aki már jogi diplomával, pár év munkaviszony után kezdte, és van olyan is, aki már anyuka, egészségügyes, ő is 30 körüli.
Meg olyan is van, aki korban fiatal, de szintén házas, gyerekes. Ha az anyagi részét meg tudod oldani, akkor miért ne? Ha ez életed álma, csináld, és ne érdekeljen mások véleménye. Egyszer élsz, az ne arról szóljon, hogy másoknak meg kell felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!