Szerintetek késő 21 évesen elkezdeni az orvosit?
Nem késő, sokan kezdik el 20-21 évesen.
Orvosiról nem kibuknak az első évben, hanem vagy megbuknak, vagy inkább abbahagyják. Persze van akit elküldenek mert harmadikra sem lett meg egy tárgya, de persze az ne is legyen orvos.
Múltkor hallottam azt hogy az orvosi 7 éves, csak pár kocka 6 év alatt végzi el. Az emberek közel fele csúszik az első két évben, de el lehet végezni, nem hal bele a tanuló ha egy évvel tovább tart.
1. Orvosin rengeteg ember van, aki nem 18 évesen kezdi az egyetemet. Van, aki már elvégzett előtte vmi OKJ-t, vkit csak szimplán nem vettek fel elsőre (vagy akár másodjára se), vki később jött rá, hogy ezt szeretné. Egyik csoporttársam spec. 27 éves, most született babája:D (Igaz, már negyedéves vagyok, meg ő is csúszott, de nem 18 évesen kezdte, az tuti). Egyáltalán nincs kinézve, szerintem nagyon jól beilleszkedett, annak ellenére, hogy a csoport többi tagja 22-23 éves.
2. Lehet csak én vagyok így vele, de megmondom őszintén, 18-25 év között nem igen tudom megtippelni se, hogy ki hány éves. Nem igen látszik a különbség:D
Egy csomó csoporttársamról később tudtam meg hogy idősebb nálam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!