Ti mit mondanátok erre kamasz lányotoknak?
13, ma négyszer írta ki a kérdést, gyanítom, ez is a lány, nem az anyuka...
Anyukának csak van annyi esze, hogy a munkaidő a rendelési időtől függ, ezért nem mondható meg látatlanban...
Én erősáramú elektrotechnikusként tudtam elhelyezkedni, van másik elektromos szakmám is, sajnos a multik felőrölték annak a szakmának a létjogosultságát, most jelenleg 200 ezres fizetésem van egy állami cégnél, maszekolni nem járok el, ott is csurranna, cseppenne.
Magyarul 1-5 év gyakorlattal egy "Országos Képzési Jegyzékbe" szereplő szakmával is lehet mérnöki fizetést össze szedni, tudni kell, hogy hova megy az ember dolgozni, nekem is sokat kellett szelektálnom, meg mondom sajnos a másik szakmámba nem tudtam elhelyezkedni. Egyébként maszeknál, volt olyan ahol 400at megkerestem úgy, hogy a hivatalos az bérminimum volt, itt viszont hajtani is kellett rendesen, életem nem volt.
Egyébként majd menni akarok fősulira is.
"volt olyan ahol 400at megkerestem"
na jo, de egy villamosmernoknek 400 a kezdofizetese akkor amikor kiesik az egyetemrol, full legalisan, bejelentve, napi 8 oraban...
Es felfele meg a csillagos eg a hatar. Te pedig meg fogsz maradni ezen a szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!