Ti mit mondanátok erre kamasz lányotoknak?
Ha ö ezt akarja, akkor egyezz bele.
Ha nem válik be, akkor egy év múlva újra tud máshová jelentkezni. De szerintem nem annyira rossz választás.
De azért kérdezz rá, hoyg tudja-e egyáltalán, hogy ez micsoda, vagy csak tetszik hallás után a szakma neve.
had döntsön ő!
diploma nélkül is lehet jól keresni :)
ha ki fog egy jó helyet fogászatiasszisztensként akkor jól tud keresni vele :)
24F
#2:
ha ez a vágya akkor meg főleg hagyd!!!
ne vedd el tőle ezt!
24F
Nem is értem, miért idegeneket kérdezel. Nem egyértelmű, hogy a saját gyerekednek egy ilyen érett és átgondolt döntését támogatod?
Nekem egyáltalán nem úgy tűnik a leírásból, hogy a hasára ütött, és mondott valamit, amiről fogalma sincsen.
A megélhetésre meg senki senkinek nem fog tudni garanciát adni. Ez is éppúgy bejöhet neki, mint bármi más, és a kockázat is ugyanúgy benne van.
Azt kell csinálnia, amit szeretne, és amihez kedve van. Ez az ő élete, az ő szakmája lesz.
Köszönöm a válaszokat :)
Egyet kérdez még amit nem talalt , hogy hany órás a műszak . Ezt nrm talalta meg , és engem kérdezett, mondtam hogy utána nézek . Valaki tud erről valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!