Mit szólnátok ha a kamasz lányotoknak piercing lenne a szájában és az orrában?
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 12:12
1/8 anonim válasza:
ok h kamasz de mégis hány éves?
12-14 évesen nem okés
de 17+ már nem zavarna
2/8 anonim válasza:
Nem veletlenul 16 ev a korhatar ahhoz,hogy szuloi beleegyezes nelkul csinaltathasson piercinget. Tehat olyan 16tol mar nem zavarna.
3/8 anonim válasza:
Végül is az ő teste tehát megteheti, de hogy én nem engedném meg neki az 100%... Ha még is csináltatna akkor előttem biztos nem hordhatná...
4/8 anonim válasza:
16 eves kortol mehetne az orrba, a szajba nagyon nem tetszik, arrol megprobalnam lebeszelni, de ha hajthatatlan, am legyen. Talan az orrpiercingbe kicsit korabban is belemennek, szajba pedig probalnam minel tovabb huzni a dolgot...
5/8 klopusz válasza:
Én nagyon nem örülnék neki.
Szerencsére egyelőre egyik gyerekemben sem ébredt fel a vágy piercing iránt.
6/8 anonim válasza:
Velünk megtörtént.8 éve. Ennyit mondtam:-Drága kislányom el tudod képzelni magadat,amikor majd elvégzed az egyetemet és kosztűmöt veszel, ezzel a karikával a szemöldöködben mennyire vesznek majd komolyan.Felment a szobájába és kivette. Aztán megkérdezte, anyu, szerinted hány nap alatt gyógyul be.
7/8 anonim válasza:
Hát ki lennék akadva az biztos :D Amíg el nem éri a felnőttkort szerintem eléggé felejtős. Mondjuk az után is. De talán le lehet beszélni róla jó esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!