Szülők ti hány évesen engednétek meg a gyereketeknek az ajka illetve a septum piercinget?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 16:53
1/11 anonim válasza:
Én soha.
18 évesen úgy csúfítja el magát, ahogy akarja. Amíg az én hozzájárulásom kell, addig viszont nem.
2/11 kittikehh00 válasza:
Amíg velem él, és én tartom el, addig nem engedném meg. Ha már önálló, és külön lakásban él, akkor azt csinál amit akar.
3/11 anonim válasza:
Ezek nagyon rondák én nem engedném. A fülbe bármikor.
4/11 anonim válasza:
18 éves korától azt kezd a testével amit akar, addig nem.
5/11 anonim válasza:
Soha.
Nagyon igénytelenek és rondák, mondhat bárki skármit.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,mentek a zöld pacsik :)
2015. júl. 25. 21:08
7/11 anonim válasza:
én ebben nem fognám vissza, mert a későbbiekben lehet még hátulütője, lehet hogy most még csak egy septum és ott meg is állna a dolog, de ha úgy érzi nem teljesedhetett ki, lehet, hogy 18 éves korában szanaszét szúratja majd az arcát. 16 éves kortól megengedném.
8/11 anonim válasza:
nem vagyok szülő de mint piercer annyit mondhatok 16 évesen már bőven megengedheted, ha tiltod neki akkor konyhában készült ékszer lesz belőle ami nem csak hogy nem lesz a helyén még nagyvalószínűséggel el is fertőződik.
9/11 anonim válasza:
Szerintem eléggé ronda a septum, először meggyőzném hogy szerezzünk neki egy "hamis" piercinget és hordja azt 1-2 hétig, ha még utána is akarja akkor végülis oké.
10/11 anonim válasza:
Én igaz, hogy gyerek vagyok, de Anyum azt mondta, hogy ő megengedi 15-16tól. Neki alapjáraton semmi baja nincs a pc-vel, bár nem annyira szereti, de ha nekem tetszik... Főleg, hogy nővérem is ilyen volt, és tudja, hogy ha nem engedi, és harcol ellene, az sem vezet semmi jóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!