Na, hogy sikerült a magyar érettségi?
Megelőztelek a kérdésemmel, de ugyanabban a percben írtuk ki :D
Nekem egész jó lett, a szövegértést sajna nem tudtam befejezni teljesen, az íráskészségnél a műértelmezést választottam, 4 oldalt írtam.
nem mindenki tud novellát elemzeni :P
én pl. tudtam volna, csak nem tetszett, mert hülyeség volt :D
az érvelést választottam és egész jó lett. Bár a végén már magam sem tudtam mit írjak, de muszáj volt a min. 3 oldal miatt.
A szövegértés szerintem könnyű volt, de tényleg nem lehet nyugodtan befejezni. Én mindig idéztem a szövegből, mert az biztosan jó és pontos válasz.
Hát a matek pedig ez után... nem akarom elbízni magam :)
Szerintem az egész téma tök tré volt. Alig tudtam megírni a három oldalt a novellaértelmezéshez... nem hiszem el hogy az érettségire is már ien alkoholista sztorikat kell berakni :D
A szövegértés nem volt nehéz, csak kevés volt az idő/vagy sok a kérdés? :D
Egyetértek... nekem sem tetszett a novella mint már írtam. Nem értettem erről, mit lehet írni több mint 3 oldalon keresztül :D
Osztályom fele szerintem azt választotta. Valaki fél oldalt írt csak...
Azért, hogy meg legyen a 3 oldal, tele raktam töltelék szavakkal, és minden mondatot ismételgettem, csak szinonima szavakat írtam helyette :D
Ultra gáz, de legalább meglett a 3 oldalam :D kicsivel több is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!