Ettől még lehet belőlem valami?
Iskolát váltottam, gimnáziumból szakközépre, idegenforgalmi suliba. Sokan mondják, h csak a gimnáziumosok viszi valamire. Ugye ez nem így van? Nincsenek nagyon rossz jegyeim, eddig sem voltak. Nem szeretnék takarítani felnőtt koromban és tisztában vagyok vele, h tanulni kell!!
L/16
Édesem! nem az iskolától függ,hogy hol fogsz dolgozni,hanem csakis rajtad múlik.
Én szakmunkásképző iskolába jártam,és könyvkötő szakmát szereztem.Ez a szakma mára halott szakma lett.
30 évesen estin letettem az érettségit amit a mai napig nem tudom "használni" mert a kutyát sem érdekli..Nincs diplomám,és nincs nyelv vizsgám.Mégis külföldön élek,ahol 2 helyen is dolgozom.És nemrég béreltem egy helyiséget a vállalkozásomhoz..(hamarosan kereshetem az embereket akik akarnak dolgozni)
JA! és évekig takarítottam itt kint,hogy idáig eljussak..Szóval ha már most úgy kezded,hogy lenézed a kétkezi munkát...nem sokra fogod vinni az életben..
38/N
Jaj amikor én átmentem szakközépbe, nekem is mondtak ilyen hülyeségeket. Kb. pont annyi idős voltam, mint te. De elárulom, hogy a szakközépben is pont olyan érettségi van, mint a gimnáziumban, plusz neked már lesz egy szakma is a kezedben mellette. Igaz, én a szakközepet nem fejeztem be, nálam elég sok iskolaváltás volt, végül elmentem dolgozni, majd levelezőn érettségiztem (na arról is sokaknak megvolt a véleménye), aztán láss csodát, ma már egyetemre járok.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!