Baj ha a hüvelkúp még nem folyt ki belőlem? Lehet, hogy ettől görcsöl a hasam?
Figyelt kérdés
tegnap este felhelyeztem a hüvelykúpot, ami még mindig nem távozott belőlem (régebben mikor használtam akkor kifolyt másnap). a hasam pedig görcsöl. mint mielőttmeg szokott jönni, de nem kell most megjönnie. ez mellékhatás? mit tegyek?használjam még? (canesten combi)2009. nov. 22. 13:54
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy túl sokat ülsz vagy esetlen egy pisilés alkalmával már kijött. Nekem is volt, hogy estig nem jött ki. Ülj rá a wc-re és próbáld meg kinyomni. Ha nem jön, akkor már kijött.
2/3 anonim válasza:
ha esetéleg nem evszed észre akkor is ki fog belőled jönni,egyszerüen nem tehet mást,nem tud mosmerre menni,nameg a jóöreg gravitáció rá is hat,.
3/3 anonim válasza:
nem kell kijönnie, pont az a lényege, hogy felszívódjon. Ha kijön, akkor nem tetted elég mélyre vagy az a felesleg, de az hat, ami benned marad. Nekem is szokott néha görcsölni a hasam, de a dokim szerint semmi összefüggés a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!