Dől belőlem a vér, valami hasznos tanácsot kaphatnék?
Nagyon rendszertelen a vérzésem. Van hogy hónapokat kimarad. Most egy hónapig nem volt. Múlthéten voltam dokinál,megvizsgált, azt mondta elküld vizsgálatokra még mert ez így nem jó meg valami van ott ami nem oda való. Most vasárnap jött meg a bajom,de elképesztően sok... 10 percig bírja a tampon,pedig normált használok. Dől belőlem a vér. Most is cseréltem és ahogy odanyúltam a kezem csurom vér lett, csöpögött le róla... már rémisztően sok. Holnap megyek vissza az orvoshoz. Az iskolába a legrosszabb mert nem mehetek ki percenként. Mai is tampon+ betét is volt,de előntőtt a vér... aludni megint nem fogog az éjjel már előre tudom. Éjjel is sokszor kellett fürdenem. Nagyon pocsékul érzem magam.
17/L
Holnap ne menj suliba,menj vissza a dokihoz.
Igyál sok folyadékot.
Mindenképpen visszamegyek az orvoshoz....
Köszi a válaszokat.
Holnap mindenképpen kell mennem hozzá,mert a további vizsgálatokat megkell beszélnem vele
Köszönöm mindenkinek
Szerintem se várj tovább, legkésőbb menj be holnap az ügyeletre, vagy kérj sürgősségi beutalót nőgyógyászatra, és soron kívül ellátnak. Majd kapsz vérzéscsillapító ivóoldatot, aztán ha elmúlt vizsgálnak majd tovább.
És jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!