Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dől belőlem a vér, valami...

Dől belőlem a vér, valami hasznos tanácsot kaphatnék?

Figyelt kérdés

Nagyon rendszertelen a vérzésem. Van hogy hónapokat kimarad. Most egy hónapig nem volt. Múlthéten voltam dokinál,megvizsgált, azt mondta elküld vizsgálatokra még mert ez így nem jó meg valami van ott ami nem oda való. Most vasárnap jött meg a bajom,de elképesztően sok... 10 percig bírja a tampon,pedig normált használok. Dől belőlem a vér. Most is cseréltem és ahogy odanyúltam a kezem csurom vér lett, csöpögött le róla... már rémisztően sok. Holnap megyek vissza az orvoshoz. Az iskolába a legrosszabb mert nem mehetek ki percenként. Mai is tampon+ betét is volt,de előntőtt a vér... aludni megint nem fogog az éjjel már előre tudom. Éjjel is sokszor kellett fürdenem. Nagyon pocsékul érzem magam.

17/L

2011. nov. 21. 18:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Küldd el az anyuládat boltba hogy vagyen neked always maxit nagyon vastag nagyon jó plussz tampon!Jobbulást!C-vitaminból három!
2011. nov. 21. 19:15
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. nov. 21. 20:09
 13/19 anonim ***** válasza:
én is a nőgyógyászati ügyeletre szavazok, ekkora mennyiségű vér nem vicc - és természetesen nem mész holnap suliba
2011. nov. 21. 20:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Na segített az always?Holnap menj orvoshoz ha ma már nem mész!
2011. nov. 21. 20:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia,hogy vagy?Voltál orvosnál?
2011. nov. 22. 18:53
 16/19 anonim válasza:
MENY ORVOSHOZ SÜRGŐSEN !!!!!
2011. dec. 1. 15:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsi hogy még csak most írok. Voltam dokinál,de azt mondta várjam meg meddig tart. 7 napig tartott a dolog.

Azt mondta fogamzásgátlót kéne szednem hogy "normális" legyen a vérzésem... de azt mondtam inkább nem.

2011. dec. 1. 17:44
 18/19 anonim ***** válasza:

helyesen tetted - a vérzésed valóban normalizálódna, de menstruációd nem lenne

keress meg egy olyan orvost, aki érdemben foglalkozik a problémáddal - következő menzeszed is ilyen, akkor meg pláne

2011. dec. 1. 20:30
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. dec. 1. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!