Női kérdésben kaphatnék tanácsot? (vagy legalább némi együttérzést? )
Máskor is ezek a tüneteid? Szoktál hányni? Mert ha nem, akkor lehet, hogy összeszedtél valamilyen bélfertőzést is. Attól is le lehet gyengülni.
Ha tuti, hogy a mensitől van akkor melegíts fel egy kiló sót, tedd kispárnahuzatba, majd a hasadra. Ez enyhíti a fájdalmakat. Nekem általában egyszer újra kell melegítenem. Rosszabb esetben ügyelet és injekció.
De nekem inkább fertőzésgyanús. Terhes nem lehettél?
Nő vagy! Természetes, hogy időnként rosszul érzed magad, amikor menstruálsz. A mi kultúránkban a menstruációnak nincsen tisztelete. Pedig az egész szervezetet érintő változás, amit saját magadnál is megtapasztalsz. A gyermekeidet is annak köszönheted, hogy működik a ciklusod.
Egy picit pihengess, fordulj befelé,egy picit told félre az elvárásokat. A szervezeted tisztul, hagyd ezt neki. A régi indián nők bölcsen ilyenkor félrevonultak és a törzs többi tagja levett minden terhet a vállukról. A menstruációval összefüggő problémák száma náluk minimális volt ennek következtében.
A gyermekeiddel biztosan sokat foglalkozol, ők is érzik, hogy nagyon szereted őket. De te is ember vagy, nem kell, hogy tökéletesnek, sérthetetlennek lássanak. Jövő hétvégén bepótoltok mindent kamatostul!
Remélem már jobban vagy! Az a tapasztalatom, hogy ahogyan egyre idősebbek leszünk másképp reagál a szervezet a mensturációra...ha közeledik a változókor akkor meg pláne..eleinte sosem fájt a hasam, ha megjött, mindig úgy éreztem magam, mintha meg sem lenne, igy volt kb 8 évig,
után elkezdett minden menstruáció alkalmával fájni a hasam, plusz hasmenések is rámjöttek(mondjuk még sosem hánytam)aztán egy idő után a melleim is egyre jobban fájnak,ha közeleg a menzeszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!