Még nőhet. De kicsi cicivel is lehetsz szexi ;)
2010. nov. 25. 16:55
Na látod sovány is vagyok mellé. A melleid még nőni fognak, de ha híznál egy kicsit, azok is fejlődnek.
2010. nov. 25. 16:56
Honnan tudjuk?...
Most komolyan, mit gondolnak az emberek, mikor ilyen kérdést tesznek fel?
Hogy ismerjük az összes felmenőjének a mellméretét?
Esetleg belelátunk a DNS-ébe?
Nem lehet tudni. Vagy fog nőni, vagy nem.
Bocs, ha szerinted bunkó vagyok, de ez tényleg olyan kérdés, amire NEM lehet értelmes választ adni.
Ez olyan, mint ha megkérdezném, hogy "holnap ugye eljön a barátom hozzám?".
Hát honnan a búbánatos fenéből tudná azt bárki is?
2010. nov. 25. 16:56
4/17 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy hizni kéne hozzá mert zsirszövetből áll ugyebár de nem tudok hizni se :D Mindent eszek, szinte egész nap de egyszerüen nem tudok hizni..... :( Mások meg megesznek két szelet sütit és máris hiznak 2 kilót :( Én meg befalok egy fél tortát de semmi :( Mit kéne ennem, hogy kicsit felszedjek magamra??
Ilyen az alkatod,én is ilyen vagyok,hogy eszek de nem hízok. :D
Próbáld meg a váltózuhanyt,azt hallottam róla,hogy valakinek hatásos.
2010. nov. 25. 17:00
Ilyen nincs, hogy nem hízik valaki. Egy kis sport, hogy beinduljon az anyagcseréd, jó sok hús, magas szénhidráttartalmú gyümölcsök (banán, szőlő) zöldségek (bab, rizs) jó sok kenyér és kész is. Ha beviszel minden nap 2500-2700kcalt és mellé futsz egy kicsit hamar elkezdesz hízni hidd el. Heti fél kiló az ajánlott de ha 1 akkor 1.
2010. nov. 25. 17:03
Óh, bárcsak én is ilyen lennék én ránézek a kajára és már attól hízom :(
Amúgy szerintem is próbálj meg kicsit hízni, ha nem sikerül hát akkor nem t'om...
De szerintem még biztos fog nőni.
2010. nov. 25. 17:03
8/17 A kérdező kommentje:
Kis sport? Egész nap futok szaladok, kutyázok egy percet sem pihenek :) Szombat-vasárnap 4 óra edzés hétköznap fél-1 óra edzés. (agility)
9/17 A kérdező kommentje:
Ja és rizs imádó vagyok plusz minden nap alma,banán "koktél" a vacsi után. Suliba megeszek 4-5 szendvicset...
És a hús? :D Az a legfontosabb!
2010. nov. 25. 17:18
Kapcsolódó kérdések: