Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segits mell kérdésben?

Segits mell kérdésben?

Figyelt kérdés
16 vagyok és elég kicsik a melleim. 75A-s. Sovány is vagyok mellé. Ugye nőni fog még :S ?
2010. nov. 25. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mások meg megesznek két szelet sütit és máris hiznak 2 kilót :("

Tudod hányan örülnének ennek?

Én is olyan alkat vagyok, mint Te.

Alig van mellem, vékony vagyok. Pedig már 20 éves vagyok, szóval az enyémek még csak nőni sem fognak.

De úgy őszintén inkább vagyok ilyen, pici mellekkel, minthogy soha ne bírjak egy jót kajálni, mert folyamatosan azon kell aggódnom, hogy hány kiló jön fel...

Barátkozz meg a kis melleiddel. Ha meg megnő, akkor örülj neki.

2010. nov. 25. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mármint hányan örülnének annak, hogy nem olyanok lennének, hogy két szelet sütitől híznak két kilót.
2010. nov. 25. 17:19
 13/17 A kérdező kommentje:

Hús is megy imádom a húst. :)

Köszi utolsó valóban jó meglátás!

2010. nov. 25. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Jó... nem akarok vitatkozni de akkor sem eszel eleget. Testépítő vagyok hidd el nekem, hogy simán tudnál hízni ha rendesen ennél. Ha mondjuk 90kg vagy 10%-os testzsírral akkor már nem tudnál többet enni de szerintem te még attól messze vagy.
2010. nov. 25. 17:28
 15/17 A kérdező kommentje:
48 kilo vagyok :D Elhiszem, hogy van igazság alapja hiszen ha testépitő vagy akkor értesz ehhez én viszont mint látod nem :)
2010. nov. 25. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Van még ideje nőni, de ha kicsi marad, akkor sincs semmi baj, hiszen egy kis mellű lány is lehet nagyon gyönyörű!
2010. nov. 25. 18:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Meg nagyon fiatal vagy.Meg sokat fog valtozni a testalkatod.

Ha most vekony vagy,de renszeresen edzel,ahogyan irtad,es helyesen taplalkozol,akkor az evek teltevel fog meg gyarapodni a testsulyod,es valoszinu h a cicid is novekedni fog meg.De szerintem helyesebb egy vekony no kicsi mellel,mint egy nagy mellu kover no!(-:

2010. nov. 28. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!