Babát szeretnénk, és mindig ijedt vagyok, mikor szeretkezés után kifolyik belőlem az ondó. Ettől még elérheti a célját, ugye?
Szia
Ami kifolyik az nagyrészt az az u.n. cukros lé, amiben van az ondó és ami segíti az ondó haladását (síkosít) és táplálja azt (ha jól tudom). De a lényeg az, h. aminek kell az biztos bent marad :-)
Azért együttlét után inkább aludd végig az éjszakát mielőtt felkelnél!Addigra biztos kellően felúszkálnak a fiúk!
Az ondósejtek szinte kötelékben úsznak:farkuk ey irányba mutat,feje mindnek előre néz.A magömlés révén közvetlenül a méhszáj elé jutnak.A méhüregba való behatolásukat a méhnyakból közösüléskor kinyomuló nyálkacsap is elősegíti.És a felesleg kifolyik.
Ez normális dolog.Ne ilyedj meg.
Miota probálkoztok,hogy igy megvagy illyedve?
na én nem maradtam hanyatt fekve,sőt utána mentem is ki a wc-re...aztán mégis itt a pocimba a kisfiam
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!