Ettől fura a menstruációm? Barátommal a megszakításos módszert "használjuk". Vasárnap megjött 2 napos késéssel. Aznap este egy nagyobb darab "izé"jött ki belőlem,de csak úgy nyomást éreztem és nyomtam.
Nagyon görcsölt a hasam rá 1 napra és majdnem összeestem,utána meg egész nap szédültem. A mai napon is végig szédültem hányingerem volt és fájt a jobb oldali petefészkem. (Nem szoktam rosszul lenni a piros napokon!) Lehetséges,h elvetéltem vagy csak én képzelem be ezt? :S Kérek mindenkit,h ne azt írja,h így nem lehet védekezni meg ilyenek,mert nem ezért tettem fel a kérdést,arra szeretnék választ kapni,h vajon baba volt-e?
Köszönöm a türelmedet,h elolvastad és még jobban,ha válaszolsz :)
Ha tudnank, hogy mi volt a nagyobb darab "Ize" akkor lehet hogy tudnank valaszolni, igy kevesbe...
Mondjuk az en menstruaciom alatt szokott tavozni neha "nagyobb darab ize" az inkabb hartya, vmi kis darabka...
sajna ennyit tudok mondani
Köszönöm a válaszokat...
Csak engem az zavart,h amikor barátom észre vette,h megjött akkor csak 2 órára rá mutatkozott és akkor is barna szinben.....és pár órára lett piros,de akkor teljesen elöntött...meg azt nem írtam,h nem 1 darab jött ki belőlem,hanem egy jó pár...és ma délelött nem volt meg,és délután fele kezdtem megint vérezni.
Alvadt vér.
Különben inkább pontozz le, de muszáj elmondanom: NE A MEGSZAKÍTÁSOS MÓDSZERRE HAGYATKOZZ! ÉN ÍGY LETTEM TERHES! meghalnál ha elmennél felíratni valamilyen gyógyszert, vagy vennétek óvszert? abba viszont lelkileg belefogsz, hogy tizenévesen abortuszra vársz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!