2 darab tamponos kérdés, Segítség. MIÉRT VAN EZ?
1: Miért van az hogy amikor a mesnstuációm első napjám berakom a napi első tampont az simán megy, mint a szappan úgy csúszik be. De amikor kiveszem és a másodikat rakom be az már fáj és nehézkes nagyon, ezért feladom és inkább betét.. :S Ez miért van. És mit tehetek ellene??
2: Beraktam a tampont kb 1-2 óráig volt bennt és amikor kimentem wcre akkor nem a tamponon volt a vér hanem a bugyimon :S de az összes vérmennyiség a tamponon meg csak egy csavart résznyi vér volt..... :S
13/L
1. amikor először felteszed a tampont nedves a hüvelyed. ha túlkorám húzod ki, akkor utána száraz, hiszen a tampon mindent felszívott, ezért nehezebb felrakni a másodikat. Várj tovább a cserével
2. ha nem rakod elég mélyre, akkor nincs a "helyén" kifolyhat mellette a vér.
Azért nem csúszik fel, mert nem elég nedves a vértől, szárazabb vagy. (bocsi a gyenge gyomrúaknak)
Hogy miért véres a bugyid és nem a tampon, hát fogalmam sincs, nekem ilyen még nem volt, 7 éve használok tampont.
1.A hüvelyben található váladék megkönnyíti,hogy felhelyezd(jobban becsúszik).Viszont a tampon nem csak a vért fogja fel,hanem ezt a nedvességet is ezért lehet nehezebb a másodikat betenni.
2.Lehetséges,hogy rosszul helyezted fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!