SEGITSÉG! Játék kérdés. DLL hiányzik. Milehet ez?
Figyelt kérdés
Azlenne a problemám,hogy a nagyobb elvárásu játékoknál pl Dragon age gothic 4 stb... mindig talál valami DLL-t ami hiányzik neki... de pl a az undercover az megy.... mitöl lehet ez ? ha diretx x akkor adnátok egy jó letöltési oldalt ? Légyszives segitsetek2011. szept. 3. 13:24
1/2 Darkavid válasza:
A dll(Dinamic Link Libary) egy könyvtárfájl.Esetedben több lehetőségről is lehet szó.(nem tudom mindet, de néhányat leírok)
1.-Rosszul települt a játék
2.-Hibás a telepítő
3.-az Operációs rendszerednek nincs ilyen DLL-je
4.-a Videokártya driver dll-je hiányzik akkor próbálj keresni a neten egy a videokártyáddal kompatibilis driver-t
5.-most hirtelen több nem jut az eszembeXD
Remélem segítettem.
2/2 anonim válasza:
Heló!
Nekem a Vice cityvel volt ez. Általában az mss32.dll fájlt szokta hiányolni a játékok nagy része. Google: ......dll fájl letöltése, majd a letöltött fájlt bemásolod az adott játék törzsmappájába.
Remélem segítettem!
(Amennyiben igen légyszíves egy zöld kezet.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!