Szakácsnak tanulok a szakiskolában de kéthetente egyszer van csak szakmai gyakorlatunk. Ettől függ. Lehet elismert szakács belőlem?
Figyelt kérdés
mert a héten 3 napokat dolgozunk, én pl a Sofitel Luxury Hotelbe vagyok. De kevés szakmai mellett nehéz belerázódni szerintetek ígyis lehetek jó szakács?2011. szept. 26. 09:30
1/3 MarySue válasza:
Attól is függ, mennyi ideig tart a gyakszi. Egyébként, ha nagyon eltökélt vagy simán menni fog :)
2/3 anonim válasza:
Én egy kis falusi csárdában voltam gyakorlaton ami annyiból állt hogy ott ültem a konyhába és néztem a falat mert se vendég nem volt és a főnök is mondta hogy csak akkor csináljak valamit ha szükség van rám. Nekem ez csak időcseszés volt, és csak éppen hogy lett meg a papírom róla mivel semmi gyakorlatot nem tudtam szerezni másrészt ebbe a szakmába el helyezkedni sem tudtam, most is csak gyárban 2 műszakban szívóm a.... hogy megtudjak élni.
3/3 anonim válasza:
Otthon a családi tűzhely mellett is lehet szerintem "gyakorolni", és lehet a mamától tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!