Utálom az új iskolám, van itt valaki aki segítene? 15/L
Rosszul választottam mondjuk igy nem gondoltam volna hogy ez az iskola tele van punkokkal. és az osztály fele megbukott 9ben én meg az óriási kivétel vagyok 4.8 voltam 8 év végén ök meg mind 4 alatt és cigiznek meg alkohol bunkók stb.. és senkim sincs itt le akarom tenni ezt a helyet. Alapban kicsit csendes természetű vagyok meg ilyenek de akkoris nem akarok velük 4 évet szenvedni amugy el tudok menni meg megbeszélem a szüleimmel avval nincs gond.
A kérdésem az lenne hogy ha ezt a (közgáz)sulit itthagyom és átmegyek orvosira az nehezebb lesz? mert abban a suliban ismerek 6embert és 3 az osztálytársam lenne ha oda mennék, de állitolag 10től valami latin lesz meg ilyen orvosi és tudom hogy én nem akarok ebbe az irányzatba tovább tanulni hanem pénzügyibe.
Ha most ide átmegyek eltelik a 4év stb utána nekem ugyis az egyetem fogja meghatározni a szakmámat és az életemet .. Meg magániskolából jöttem ahol 11 en voltunk és most igy belecsöppenni egy 30fős osztályba elég fura és mindenki unszimpatikus izléstelen és hagyjuk.. jó modú igényes családból környezetből vagyok szóval nehéz így ezek közé menni..már bocsánat nem akarok senkit megbántani nagyon kedves lány vagyok csak igy nagyon furcsa..
Vagy tudtok mutatni budapesten vagy itt pestmegyében közgáz iskolát/vagy magánsulit? (5kerben lakok)
Köszönöm előlre is és bocsánat ha nem jól irtam csak azota a 2 nap ota ha rágondolok teljesen levert leszek és elkezd fájni a fejem és nem állt szándékomban megsérteni senkit se.:)
ja és azért mennék az orvosi suliba mert ott a beilleszkedés könnyebben menne meg tanulás terén rugalmas vagyok
Csak nem a Hunfalvyba jársz most?
Vagy milyen közgazdasági?
Most akkor te jelenleg szakközépben vagy?
Ha közgazdasági, akkor abból is van egypár a városban, szóval hátha átvesznek egy jobba
igen szakközép
Az ugy jó hogy holnaptól már nem megyek be ebbe mert mindek hanem anyum beszél a sulival és ha felvesznek akkor kiirat a mostaniból és ez igy jó?
Amugy varga istvan az iskola neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!