Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utálom az iskolám már nem...

Utálom az iskolám már nem bírok oda bemenni! (? ) Valaki!

Figyelt kérdés

Osztályfőnök teljesen kikészít már ebbe az évbe 4en mentek el miatta és mindenki utálja! Osztályommal nincs baj de az mind1 mert a sulit nem bírom! Nyár óta könyörgök anyának, hogy vigyen el már minden este sírok, hogy nem akarok oda bemenni! Emiatt tegnap elvitték a legjobb barátnőm is vele is ez volt! Kikészülök az iskolától! Eddig bírtam de már nem megy! Ma is olyan dolog történt.. anya is ideges lett miatta! Most kérdeztem, hogy mikor visz el? Azt mondta, hogy viselkedjek normálisan ne beszéljek vissza stb.. Nem változik semmi!! Most már van, hogy visszaszólok a tanárnak eddig nem voltam ilyen de már azon gondolkoztam, hogy kirúgatom magam! Nem bírom tovább! Mit csináljak?? Segítsetek légyszi!

13/L

2012. febr. 21. 22:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Mióta az osztályfőnököm ilyen lett azóta szoktam neki visszaszólni eddig soha nem voltam ilyen de most már kijön belőlem!
2012. febr. 21. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
micsoda gondok....ha majd dolgoznod fog kelleni, visszasírod az iskolát
2012. febr. 21. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem értitek...
2012. febr. 21. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Én értem.

Igen, pitiáner dolognak tűnhetnek felnőtt fejjel (csak 20 éves vagyok) az általános iskolás problémák, de meg kellene érteni, hogy akkor, abban a pillanatban az a dolog ugyanannyira nyomasztó volt, mint felnőve a nagyobb problémák.

Viszont nem írtál semmi konkrétat! Velem is megesett, hogy bárhova mentem volna, csak iskolába nem (szerencsére azért nem így lett), mert nekem is voltak problémáim. Csak azt tudom mondani, hogy semmi sem tart örökké, és ezt biztos. Egyszer a te problémád is el fog múlni.

2012. febr. 21. 23:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Rám is rámszállt néhány tanár, leginkább a magyartanár, és emiatt kettesekkel bukdácsoltam végig magyarból. Tudom milyen érzés, eléggé reménytelen. Végül szerencsére egyszer se buktam meg, így utólag szerintem azért, mert nem merte bevállalni azt hogy meghúz, mert akkor már valszeg jelentettem volna, és bizottság elé került volna a dolog. Így amit tehetsz, hogy legalább (stabil) kettesre, de inkább egy erős hármasra megtanulod az anyagot, és így nem fog merni majd meghúzni. Egyébként meg szard le. Tényleg jó lenne, ha példát írnál, de fizikailag bántani biztos nem bánthat, egyébként meg ha ugráltat, meg szarba se néz, meg szivat, akkor annyit tehetsz, hogy leszarod. Megcsinálod, amit kér, de nem stresszeled túl magad rajta. Ha nehezet kér, akkor azt mondod, hogy a többi tárgyra kellett tanulnod, nem volt rá időd. A lényeg, hogy az alap tárgyakat tudd, és ne stresszeld magad rajta, de tartsd fent a látszatát annak, hogy megpróbálsz megfelelni. Valszeg az igazgató kitart a tanárnő mellett, meg egyébként se szerencsés feljelentgetni igazán egyértelmű, alapos indok nélkül, mert következménye nemhiszem hogy lesz, viszont akkor lehet hogy mégjobban rádszáll. Az ilyen embereket sajnálni kell, aki 13 éves gyerkeken éli ki magát. Az élet majd visszaadja neki, vagy már vissza is adta. Te viszont simán túlélheted őt, le kell szarni, ez a titok.
2012. febr. 22. 00:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Leírom konkrétan mindenkinek privátba és köszönöm:)
2012. febr. 22. 14:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Így utólag már én is mosolygok a kérdésemen, jesszus, mikből csináltam problémát. Akkor nagy probléma volt :D

Azóta már dolgozom, egyetemre is járok, változott a felfogasom, máshogy kezelek helyzeteket. Minden rendben velem! :)

2020. jan. 10. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!