Utálom az iskolám már nem bírok oda bemenni! (? ) Valaki!
Osztályfőnök teljesen kikészít már ebbe az évbe 4en mentek el miatta és mindenki utálja! Osztályommal nincs baj de az mind1 mert a sulit nem bírom! Nyár óta könyörgök anyának, hogy vigyen el már minden este sírok, hogy nem akarok oda bemenni! Emiatt tegnap elvitték a legjobb barátnőm is vele is ez volt! Kikészülök az iskolától! Eddig bírtam de már nem megy! Ma is olyan dolog történt.. anya is ideges lett miatta! Most kérdeztem, hogy mikor visz el? Azt mondta, hogy viselkedjek normálisan ne beszéljek vissza stb.. Nem változik semmi!! Most már van, hogy visszaszólok a tanárnak eddig nem voltam ilyen de már azon gondolkoztam, hogy kirúgatom magam! Nem bírom tovább! Mit csináljak?? Segítsetek légyszi!
13/L
Én értem.
Igen, pitiáner dolognak tűnhetnek felnőtt fejjel (csak 20 éves vagyok) az általános iskolás problémák, de meg kellene érteni, hogy akkor, abban a pillanatban az a dolog ugyanannyira nyomasztó volt, mint felnőve a nagyobb problémák.
Viszont nem írtál semmi konkrétat! Velem is megesett, hogy bárhova mentem volna, csak iskolába nem (szerencsére azért nem így lett), mert nekem is voltak problémáim. Csak azt tudom mondani, hogy semmi sem tart örökké, és ezt biztos. Egyszer a te problémád is el fog múlni.
Így utólag már én is mosolygok a kérdésemen, jesszus, mikből csináltam problémát. Akkor nagy probléma volt :D
Azóta már dolgozom, egyetemre is járok, változott a felfogasom, máshogy kezelek helyzeteket. Minden rendben velem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!