Teljesen utálom az új iskolám. Mit tegyek?
Szóval, most lettem kilencedikes. Csomóan dícsérték ezt az iskolát, de az első félév elteltével rájöttem mennyire hiányzik a régi iskolám.
Az összes tanár szivat bennünket, nem képesek magyarázni, még magolással is alig lehet jónak lenni. Az osztályközösség meg egy sz*r, már bocsánat. Az osztály fele a mai tipikus b*zi pávákból áll, még a lányok közt sincs normális, a fiúk maradéka pedig "droid".
Anyámmal már beszéltünk az átiratkozásról, de különbözeti vizsgát kellene írnom az összes eddigi anyagból, amit vettek.
Egyszerűen utálok ide járni, rosszak a tanárok, az osztàly, nincs kivel beszélnem egész suli idő alatt.
Az utolsó válaszolónak: Anyukám felhívta annak az iskolának az igazgatóját, ahová átmennék, és ő mondta neki.
Aztán a második válaszolónak: évet ismételni nem szeretnék csak egy iskolaváltás miatt.
Nem LENNÉK rossz tanuló, de az itteni tanítási és számon kérési elvek miatt szinte alig van olyan tantárgy amíből hármas vagyok. Emiatt, és a rossz osztályközösség miatt jönnék el.
Eleve valószínűtlennek tartom, hogy egy gyerek miatt ekkora felhajtást csináljon egy iskola. A különbözeti vizsgákat össze kell állítani, ki kell javítani, vagy szóbelinél le kell bonyolítani, felügyelni kell, és mindezt szorozva tízzel.
Nézzél körül még más helyen is, már ha van a közelben.
Hát, ezt értesd meg a szüleiddel. Hogy értelmetlen szenvedni a legszebb éveidben, ha lehet jobb is. Egyes szülők a spártai nevelést tartják ideálisnak, mintha a rossz tűrésére kéne edzeni a gyereket, ahelyett, hogy a boldogság keresése lenne a cél.
De én még mindig kétságbe vonom ezt a különbözeti vizsga dolgot, mert értelmetlen, nincs "különbözet" a 2 iskola tantárgyai közt. Te ott voltál, hallottad, amikor anyukád beszélt az igazgatóval, vagy csak utólag mesélte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!