Szerintetek ez jó döntés lenne?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék zenével foglalkozni, kb 10 éves koromban jártam is énektanárhoz, de az abbamaradt. Szeretném elkezdeni újra, de már 8.-os leszek, és úgyérzem, annyi tudással, amennyit tanulhatnék még, nm lenne elég ahhoz, hogy valamilyen zene tagozatos gimibe menjek. Esetleg egyetemen még van arra esély, hogy éneket, zenét tanulhassak? Válaszokat előre is köszönöm! (13/L)2016. aug. 1. 22:26
1/11 anonim válasza:
Van zene szak egyetemen.
2/11 A kérdező kommentje:
óóó.. köszönöm szépen a linket! :)
2016. aug. 1. 23:04
3/11 A kérdező kommentje:
Úgy tervezem, hogy valamilyen haladó német, kezdő angol szakos gimnáziumba jelentkezek, de még pontosan nem is tudom, hogy hova kellene. Ha esetleg ehhez is küldenétek linkeket, nagyon hálás lennék!! (Bp-i vagyok)
2016. aug. 1. 23:05
4/11 A kérdező kommentje:
Várjunk, lenne még egy kérdésem. Ezen az egyetemen inkább komoly zenét tanítanak?
2016. aug. 1. 23:13
5/11 anonim válasza:
Ezt már nem tudom sajnos, nem ide járok. De van magánénekes szak is, ha inkább az ének vonz. :)
Bp.-i gimikben sajna szintén nem tudok segíteni. Erről írj ki egy új kérdést, szerintem.
6/11 anonim válasza:
Az egyetemeken általában komolyzenét tanítanak, kivéve, ha jazz szakon vagy. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Létezik magánénekes szak? és ott pl mit tanítanak? :D
2016. aug. 1. 23:54
8/11 anonim válasza:
Madác táncművészeti es zeneművészeti
9/11 A kérdező kommentje:
én táncolni sajnos nem is tudok, és nem is szeretek. Amugy ez most gimnázium, vagy egyetem? Mert én a MadácH gimiről tudok, de azt nem tudtam , hogy va ilyen szak :/
2016. aug. 3. 10:54
10/11 anonim válasza:
Van a kodaly zoltan korusiskola (baratnom ide jar) es nagyon szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!