Tanárnő szeretnék lenni, de a matek nem megy akkor már nem is lehetek az? Amúgy 9. -es vagyok,4.3 volt az átlagom félévkor matekból 4-es voltam de most 3-ra állok. Lehetek még tanárnő? 15L
Első válaszoló véletlen sikerült.
2. Miért?
Ne hallgass az előző válaszolóra! Nyilván tisztán kell látni, hogy mivel jár az, ha valaki ma Magyarországon pedagógusként dolgozik, de messze nem olyan szörnyű a helyzet, amilyennek sokan leírják. Ha ez az álmod, csináld! :)
És csak hogy a kérdésre is válaszoljak; attól függ, milyen tanárnő szeretnél lenni. Jelenleg kétszakos osztatlan tanárképzés van Magyarországon, a felvi.hu-n meg tudod nézni, hogy melyik egyetem milyen kombinációkat indít; hogy az adott szakkombinációra milyen tárgyakkal tudsz felvételizni, illetve, hogy kell-e emelt szintű érettségit csinálnod. Ha nem valamilyen reál tanár szeretnél lenni, a kutyát nem fogja érdekelni a matekjegyed, csak legyen meg az érettségi. De simán lehetsz még tanár, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!