Milyen képzést ajánlanátok egy még bizonytalan diáknak?
Jövőre érettségizem, de még nem tudom mit tanuljak tovább. Amik eddig megfordultak a fejemben, azokról mimdig lebeszeltek akik a szakmát elvegeztek vagy dolgoznak benne. (pl. Logisztikai ügyintézéő, fogorvos, fodrász, kozmetikus, könyvelő, rendezvényszervező, cukrász, szakács, vendéglátóiparban egyéb szakok, gyermek-es csecsemőápoló, varrónő,stb).
Tehát elég tág az érdeklődési köröm, és többnyire meg is állom a helyem. Jelenleg is dolgozom iskola mellet, de főként vendéglátásban.
Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm :) (lány)
Ugye azt tudod, hogy bárki bármit írhat a netre? Ha holnap délelőtt 10 perc alatt összedobok egy weboldalt, amin kiírom, hogy a számmisztika szerint ugroj kútba,akkor beleugrasz?
"Akik valamelyik hónap 2-án, 20-án, 29-én születtek: barátságosak, kedvesek, segítőkészek, békeszeretőek, idealisták, érzelmesek, tapintatosak, diplomatikusak, intuitívak."
Én szerinted egy kedves, békeszerető tapintatos ember vagyok b...szdmeg?
18.vagyok megint, én nekem úgy tűnik, hogy ez a hivatás kalkulátor is működik, szerintem érdemes megnézni azt is. Így írd be, h hivatás kalkulátor.
:)
Te, most tényleg csináljak neked egy ilyen hivatás kalkulátort? Kezdő programozóknak alap feladat. Semmi más nincs benne mint egy tetves véletlenszám generátor, ami alapján kidob egy akármilyen eredményt.
Egyébként 10x könnyebb lenne neked is meg nekem is, ha belinkelnéd azt a baromságot amit mutatni akarsz, nem azt mondod, hogy keressek rá, mert természetesen erre sem dobott használható választ a Google.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!