Osztrák Általános Iskola (Europa Schule) ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Ismeritek? Milyen itt az oktatás színvonala? Milyen a légkör, mennyire "hajtós"? Visznek haza házit a gyerekek?2016. febr. 27. 08:17
1/2 anonim válasza:
Igen, elég jól ismerem, hisz oda járok. :) Csak ajánlani tudom, az oktatás színvonala nagyon jó (ezt nem csak én állítom így), az alsós tanárok nagyon kedvesek. Most hetedikbe járok és még sosem gondoltam arra, hogy megbántam, hogy ebbe az iskolába járok. A "légkör" is nagyon szimpatikus, a felsősök oda figyelnek az alsósokra, kedvesek velük. Szerintem egyáltalán nem hajtós, főleg nem alsóban. Igaz a 4.ből 5.be lépés igen nagy változás lesz, de ez nem rossz egyáltalán. Nem, soha nem visznek haza házit a gyerekek, ha napközis, amennyire én tudom. Legalábbis a most 2.os öcsém nem szokott és én se vittem haza soha házit. Tehát szerintem mindenképp megéri oda járatni a gyereket, hist 8.ban még a német felsőfokú nyelvviszgát is lerakhatja. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!