Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapest XVII. kerületében...

Klopusz kérdése:

Budapest XVII. kerületében lakók! Melyik általános iskolát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ötödikes gyerekemnek keresek a XVII. kerületben általános iskolát.

Melyiket ajánljátok? Melyiket nem?

Várom szülők, nagyszülők, diákok tapasztalatait.

Előre is köszönöm!

2016. febr. 5. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Újlak Utcai Általános Iskolát ajánlom! :)
2016. febr. 5. 14:27
 2/3 Kovácsné Timi válasza:
Ez engem is érdekelne nekem meg 7-es lesz a kicsi meg elsős és lehet oda költözünk..én néztem a Zrinyit nekem szimpi és a Kossuth lenne még közel. Ott van nyelv. A Zrinyiben nem tudom..az Újlak utcáról én sok rosszat hallottam érdeklődés közben bár ott is a nyelv az jó. Egyházit ajánlották még az Újlak mellett pl. de oda meg kell keresztelkedni és nekem a minden vasárnap templomba járás az kicsit necces és nem tudom..Szerintem a Zrinyi az közel is van sok jó programot látok, jól felszerelt és még versenyeredményeket nézve sem rossz. Szerintem jó képességű gyerek meg onnan is továbbjut majd. De én is kiváncsi lennék még mit mondanak. Egy ismerősöm azt irta ő a Zrinyibe járt és szerette.
2016. febr. 24. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Osztálytársam egyébként szerette a Zrínyit, erős ott az angol is, középszintre felvisz.
2016. febr. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!